Ali Darbaz Pazar 14:21 Yazar Paylaş Pazar 14:21 (düzenlendi) Dayanamadım Tam satın alacaktım arabaya sığmadı Pazar 14:21 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 21:06 Yazar Paylaş Salı 21:06 Yapay zekaya son caddebostan nabız, kalori ve stres verilirimi aktardım . Scooter ile yaptığım eforu Carrara flexi 106 ile yapsaydım ne olacağını hesaplattım. Aynıı efor ve enerji ile 25 km yol gideceğimi öğrenince bende bir aydınlanma yaşandı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Uzun yol öncesi bakım. Sağ ve sol amorsitör takozu, Z-rot değişimi, Salıncak burçları 4000 tl sonuç Zübarashi Ayrıca arabanın elektrik gergisi ses yaptığını keşfettim. Klima kompresörü bilyası sağlam çıktı., 9 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Araba yı 4 ay sonunda yıkattım. Bauhaus'dan aldığım Motul Enjektör temizleyici döktüm ve depoyu fulledim. Lastikleri ise 32 psi olarak şişirdim. Uzun yol için hazır ve nazır durumda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bauhaus'dan aldığım Motul Enjektör temizleyici döktüm ve depoyu fulledim. L ve o depo tüketildi değil mi depoda beklemeyecek? 2 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ve o depo tüketildi değil mi depoda beklemeyecek? Bence hayır. Bekliyor gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ümit Türk yazdı: Bence hayır. Bekliyor gibi. geçmiş olsun diyelim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts