Ali Darbaz Pazar 14:21 Yazar Paylaş Pazar 14:21 (düzenlendi) Dayanamadım Tam satın alacaktım arabaya sığmadı Pazar 14:21 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 21:06 Yazar Paylaş Salı 21:06 Yapay zekaya son caddebostan nabız, kalori ve stres verilirimi aktardım . Scooter ile yaptığım eforu Carrara flexi 106 ile yapsaydım ne olacağını hesaplattım. Aynıı efor ve enerji ile 25 km yol gideceğimi öğrenince bende bir aydınlanma yaşandı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:20 Yazar Paylaş Dün saat 09:20 (düzenlendi) Uzun yol öncesi bakım. Sağ ve sol amorsitör takozu, Z-rot değişimi, Salıncak burçları 4000 tl sonuç Zübarashi Ayrıca arabanın elektrik gergisi ses yaptığını keşfettim. Klima kompresörü bilyası sağlam çıktı., Dün saat 09:22 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:23 Yazar Paylaş Dün saat 12:23 Araba yı 4 ay sonunda yıkattım. Bauhaus'dan aldığım Motul Enjektör temizleyici döktüm ve depoyu fulledim. Lastikleri ise 32 psi olarak şişirdim. Uzun yol için hazır ve nazır durumda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bauhaus'dan aldığım Motul Enjektör temizleyici döktüm ve depoyu fulledim. L ve o depo tüketildi değil mi depoda beklemeyecek? 20 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ve o depo tüketildi değil mi depoda beklemeyecek? Bence hayır. Bekliyor gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ümit Türk yazdı: Bence hayır. Bekliyor gibi. geçmiş olsun diyelim 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce lm sitesinde onarım ve tadilat yaparken kullanın diyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Bolu dağından Günaydın.. Bolu Dağı tünelinin rampasını 110 sabit hızla çıktım. Tırmanırken anlık tüketim 12.5 litreydi. Tünelin ucuna 500 kala artık irtifa etkisini gösterdi ve motor 110 kilometre hızla tutamayınca 105'e geriledi . Tabii vites düşmek yok. Ebrar Tüfek yazdı: lm sitesinde onarım ve tadilat yaparken kullanın diyor Plasebo etkisi değil ise arabanın sesi değişti. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Plasebo etkisi değil ise arabanın sesi değişti. Octane booster denedin mi hiç, bu ara bi yola gidesim var da denemek istiyorum, üzerinde yarış kullanımı için geliştirilmiştir, kamuya açık trafikte kullanmayın falan yazıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Octane booster denedin mi hiç, bu ara bi yola gidesim var da denemek istiyorum, üzerinde yarış kullanımı için geliştirilmiştir, kamuya açık trafikte kullanmayın falan yazıyor Ne yalan söyleyim aklımda o da vardı da birkaç karışım doldurmak istemedim arabaya. Hedefimde Sivasa giderken kullanmak var Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Octane booster denedin mi hiç, bu ara bi yola gidesim var da denemek istiyorum, üzerinde yarış kullanımı için geliştirilmiştir, kamuya açık trafikte kullanmayın falan yazıyor Ebrarcim cam kestir bir tane 60x85 olur temperli cam olsun at kenara koy. Octane booster sonrasi motoru odaya sehpa yaparsin ustune sabitleriz. Bunu bir dusun abicim sonra bir daha dusun kullanmayi 🙂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ebrarcim cam kestir bir tane 60x85 olur temperli cam olsun at kenara koy. Octane booster sonrasi motoru odaya sehpa yaparsin ustune sabitleriz. Bunu bir dusun abicim sonra bir daha dusun kullanmayi 🙂 Ankaradan selamlar 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ankara kalesini uydurup bir yer zannederdim ama öyle değil inanılmaz güzel bir yer. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Ebrarcim cam kestir bir tane 60x85 olur temperli cam olsun at kenara koy. Octane booster sonrasi motoru odaya sehpa yaparsin ustune sabitleriz. Bunu bir dusun abicim sonra bir daha dusun kullanmayi 🙂 yok abi bi sefer kırdım ikinciye spiralle girerim tavandan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 dakika önce Yazar Paylaş 12 dakika önce Rahmi Koç müzesini girmek için sıra var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts