Ali Darbaz Çarşamba 09:56 Yazar Paylaş Çarşamba 09:56 Kızım için ard minderi duyityorself Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 16:10 Yazar Paylaş Perşembe 16:10 Sanırım artık Egzos Vanos Valfinide değişim vakti geldi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce C3 yeni rotası belli oldu. Ağustos da Antalya Alanya yolcusu. Rota nasıl olmalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ümit Türk yazdı: İstanbul Kars Antalya İki yol var hangisi tercih edilmeli . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kostikli köpükle bıcı bıcı yaptırdım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: İki yol var hangisi tercih edilmeli . Sağdaki 20km daha uzun. Seydişehir'den sonra çok virajı. 100 ile gitmek bile zor olabilir. Hız düşer. Bir de o yolda yapım çalışması oluyor sık sık. Soldaki en klasik ve en temiz yoldur. Ben sürekli soldakini kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: İki yol var hangisi tercih edilmeli . Direk Alanya ya gideceksen Keçiborlu dan sonra Isparta yolundan gidebilirsin,Antalya nın içini görmeden doğrudan Aksu sapağına çıkıyor,biraz yolu virajlıdır sevebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce (düzenlendi) Tavsiyeleri eve gidince inceleyeceğim.. Maalesef arabanın vanoslarından birinin Sivas dönüşü ses yapmaya başlaması beni rahatsız etmeye başladı. İlk çalıştırmaya müteakiben vanos içindeki hava boşalana kadar ses yapıyor. Bunun Mini özelinde bleeding prosedürü var. Bir süre bleeding yani kasnak içindeki havanın atılması gerektiğinden içi yağ dolana kadar bir miktar rölantide çalışması lazım. Sorunun çözümü bir kaç yol ile çözülüyor. En kolayı yağı kasnak içinde tutamayan elektrovalf değişimi. Oda 3500 tl etiket fiyatı var. Bu iş çözmez ise ayrıca zincir gergisi değişimi yapılması gerekir. En son düzelmezse kasnak değişmesi gerekir. Aynı sorun Chevrolet cruze'da da var. Bu şekilde yaklaşık 70.000 kilometrede kullanıyoruz. Ses için şimdilik prosedür yazıp bir uçak cheklisti gibi kart hazırlayıp arabanın içine asmak bu sorunu uzun süre görmezden gelmemizi sağlar. 37 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts