Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bu eleman en az 3 kez öluyodu tirlarin altinda izledim basindan beri. Tundrada bulursan pansiyon yatarsin 3 kere sokup takarlar adami Rusya kirsalinda Zoef ile çok yazıştım. 3 senedir takip ederim. Bu onun en uzun soluklu yolculuğu idi. Parası az olduğu için petlas lastikli vw up ile nordcap gitti. Sonra izlenmeler artınca ve tırcılık nakliyat ile para biriktirip nordcap yolculuğu sırasındaki eksiklikleri görüp ağır modifiye etti arabayı. Ruhi çenet videoları izleyip Yakutistana gitmeye karar verdi. Adam hollandadan başlıyor. Sen son bölümü izledin. Dahada yolu var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Jeep mi Suv mu.. burası Fenerbahçe gardaş.. Dalyan life Hack. Araban güççük olunca denize sıfır park yerin oluyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ne demişler Seat Tarrako kadar Suvun olacağına, küçücük c3ün olsun demşler Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Zoef ile çok yazıştım. 3 senedir takip ederim. Bu onun en uzun soluklu yolculuğu idi. Parası az olduğu için petlas lastikli vw up ile nordcap gitti. Sonra izlenmeler artınca ve tırcılık nakliyat ile para biriktirip nordcap yolculuğu sırasındaki eksiklikleri görüp ağır modifiye etti arabayı. Ruhi çenet videoları izleyip Yakutistana gitmeye karar verdi. Adam hollandadan başlıyor. Sen son bölümü izledin. Dahada yolu var. Zoef i arabayı hazırlamaya başladığı videodan beri takip ediyorum, alaska expedition videoları izlerken denk gelmiştim, zil açık asker gibi bekliyorum, ayda 2 video anca atıyor, bitince bakalım daha nereye gidecek, daha ufak tefek yerler kesmez onu. Benim kız ameliyat olunca 7 gün corsanın içinde yattım hastane kapısında, karavanda yatmıştım ama böyle küçük arabada kalmanın zevki ayrıymış, çok yorucu doğru düzgün uyunmuyor ama yine de zevkli, acaba diyorum arada ufak tefek kamp yapmaya mı gitsem. Port bagaj kesinlikle lazım araba içinde çok eşya olmayacak 1 saat önce tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Zoef i arabayı hazırlamaya başladığı videodan beri takip ediyorum, alaska expedition videoları izlerken denk gelmiştim, zil açık asker gibi bekliyorum, ayda 2 video anca atıyor, bitince bakalım daha nereye gidecek, daha ufak tefek yerler kesmez onu. Benim kız ameliyat olunca 7 gün corsanın içinde yattım hastane kapısında, karavanda yatmıştım ama böyle küçük arabada kalmanın zevki ayrıymış, çok yorucu doğru düzgün uyunmuyor ama yine de zevkli, acaba diyorum arada ufak tefek kamp yapmaya mı gitsem. Port bagaj kesinlikle lazım araba içinde çok eşya olmayacak Geçmiş olsun durumu nasıl küçüğün. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Geçmiş olsun durumu nasıl küçüğün. 6 saatten fazla ameliyatta kaldı, 24 saat yoğun bakımda yattı, 5 tane beyin cerrahı ameliyatı izlemeye geldi, bayaa risk vardı ama çok şükür sorunsuz sıkıntısız atlattık, 1 hafta serviste yatış sonrası 15. günde yürümeye başladı, şuanda normal hayatına devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts