Ali Darbaz Cumartesi 21:12 Yazar Paylaş Cumartesi 21:12 Sinan Akgöl yazdı: Bu eleman en az 3 kez öluyodu tirlarin altinda izledim basindan beri. Tundrada bulursan pansiyon yatarsin 3 kere sokup takarlar adami Rusya kirsalinda Zoef ile çok yazıştım. 3 senedir takip ederim. Bu onun en uzun soluklu yolculuğu idi. Parası az olduğu için petlas lastikli vw up ile nordcap gitti. Sonra izlenmeler artınca ve tırcılık nakliyat ile para biriktirip nordcap yolculuğu sırasındaki eksiklikleri görüp ağır modifiye etti arabayı. Ruhi çenet videoları izleyip Yakutistana gitmeye karar verdi. Adam hollandadan başlıyor. Sen son bölümü izledin. Dahada yolu var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 05:56 Yazar Paylaş Dün saat 05:56 Jeep mi Suv mu.. burası Fenerbahçe gardaş.. Dalyan life Hack. Araban güççük olunca denize sıfır park yerin oluyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:04 Yazar Paylaş Dün saat 06:04 Ne demişler Seat Tarrako kadar Suvun olacağına, küçücük c3ün olsun demşler Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 10:14 Paylaş Dün saat 10:14 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Zoef ile çok yazıştım. 3 senedir takip ederim. Bu onun en uzun soluklu yolculuğu idi. Parası az olduğu için petlas lastikli vw up ile nordcap gitti. Sonra izlenmeler artınca ve tırcılık nakliyat ile para biriktirip nordcap yolculuğu sırasındaki eksiklikleri görüp ağır modifiye etti arabayı. Ruhi çenet videoları izleyip Yakutistana gitmeye karar verdi. Adam hollandadan başlıyor. Sen son bölümü izledin. Dahada yolu var. Zoef i arabayı hazırlamaya başladığı videodan beri takip ediyorum, alaska expedition videoları izlerken denk gelmiştim, zil açık asker gibi bekliyorum, ayda 2 video anca atıyor, bitince bakalım daha nereye gidecek, daha ufak tefek yerler kesmez onu. Benim kız ameliyat olunca 7 gün corsanın içinde yattım hastane kapısında, karavanda yatmıştım ama böyle küçük arabada kalmanın zevki ayrıymış, çok yorucu doğru düzgün uyunmuyor ama yine de zevkli, acaba diyorum arada ufak tefek kamp yapmaya mı gitsem. Port bagaj kesinlikle lazım araba içinde çok eşya olmayacak Dün saat 10:20 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:22 Yazar Paylaş Dün saat 10:22 Ebrar Tüfek yazdı: Zoef i arabayı hazırlamaya başladığı videodan beri takip ediyorum, alaska expedition videoları izlerken denk gelmiştim, zil açık asker gibi bekliyorum, ayda 2 video anca atıyor, bitince bakalım daha nereye gidecek, daha ufak tefek yerler kesmez onu. Benim kız ameliyat olunca 7 gün corsanın içinde yattım hastane kapısında, karavanda yatmıştım ama böyle küçük arabada kalmanın zevki ayrıymış, çok yorucu doğru düzgün uyunmuyor ama yine de zevkli, acaba diyorum arada ufak tefek kamp yapmaya mı gitsem. Port bagaj kesinlikle lazım araba içinde çok eşya olmayacak Geçmiş olsun durumu nasıl küçüğün. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 10:43 Paylaş Dün saat 10:43 Ali Darbaz yazdı: Geçmiş olsun durumu nasıl küçüğün. 6 saatten fazla ameliyatta kaldı, 24 saat yoğun bakımda yattı, 5 tane beyin cerrahı ameliyatı izlemeye geldi, bayaa risk vardı ama çok şükür sorunsuz sıkıntısız atlattık, 1 hafta serviste yatış sonrası 15. günde yürümeye başladı, şuanda normal hayatına devam ediyor. 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Benim kız ameliyat olunca 7 gün corsanın içinde yattım hastane kapısında Geçmiş olsun Ebrar. Benim kız da karaciğer rahatsızlığından dolayı yatmıştı. Annesi kaldı yanında beni almadılar. Evim beş dakikalık mesafedeydi ama gidemedim. Üç gün arabada yattım. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Mankal yazdı: Geçmiş olsun Ebrar. Benim kız da karaciğer rahatsızlığından dolayı yatmıştı. Annesi kaldı yanında beni almadılar. Evim beş dakikalık mesafedeydi ama gidemedim. Üç gün arabada yattım. Sağolasın abi bizde bebek diye iki refakatçi aldılar, hanımla kayınvalide ikisi kaldılar, benim ev hastaneye 5 km, çocuğum o haldeyken bende yatamadım, arada malzeme almaya, duş almaya gittim ama işimi bitirip hemen çıktım, ameliyathane kapısı beklemek çok zormuş, düşmanımın başına gelmesin o 6 saat bana 6 ay gibi geldi. Şimdi durumu nasıl abi atlattı mı rahatsızlığı. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts