Oğuzhan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üstün sürüş yeteneklerimle saat 3:00’te gece yola çıkıp körfez dolar alacağım Yalova‘dan geçeceğim sabuncu Belli Tüneli‘ne çıkacağım. Eşsiz performansın sayesinde 7 saatte kuşadası’na varmayı düşünüyorum. Ama daha var izlemede kalın Abi foruma da mı yapay zekaya yazdırıyorsun Körfez'de dolar daha mı ucuz ? @Mustafa Tüfekçi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Abi foruma da mı yapay zekaya yazdırıyorsun Körfez'de dolar daha mı ucuz ? @Mustafa Tüfekçi Bize öyle bir bilgi gelmedi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Bize öyle bir bilgi gelmedi Senin mercu lazim 1 rampa cikicaz 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Abi foruma da mı yapay zekaya yazdırıyorsun Körfez'de dolar daha mı ucuz ? @Mustafa Tüfekçi Araba kullanırken nasıl yapay zeka promput yazdırayım Mikrofona basıp dikte ile ben yazdırıyorum Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Araba kullanırken nasıl yapay zeka promput yazdırayım Mikrofona basıp dikte ile ben yazdırıyorum Abi o opetin orda genelde polis oluyor yol ayrım çizgilerine dikkat etmeden erken girersen sağa dönüş için yapıştırıyor cezayı EDS'si de aktif Ali Darbaz yazdı: ilk durak şirince. e180 benzinli ile c3 güç ağırlık oranı yakın. O rampada tork konverteri güç çalıcağı için beygirleri eksileceğinden ben manual moddo sollayacam . Mühtemelen clutch kilidini açmak zorunda kalacak. Mecbur tork convertere kalacak. Sinan Akgöl yazdı: Senin mercu lazim 1 rampa cikicaz @Mustafa Tüfekçi RoLL ¿ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts