Oğuzhan Çakır 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üstün sürüş yeteneklerimle saat 3:00’te gece yola çıkıp körfez dolar alacağım Yalova‘dan geçeceğim sabuncu Belli Tüneli‘ne çıkacağım. Eşsiz performansın sayesinde 7 saatte kuşadası’na varmayı düşünüyorum. Ama daha var izlemede kalın Abi foruma da mı yapay zekaya yazdırıyorsun Körfez'de dolar daha mı ucuz ? @Mustafa Tüfekçi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Abi foruma da mı yapay zekaya yazdırıyorsun Körfez'de dolar daha mı ucuz ? @Mustafa Tüfekçi Bize öyle bir bilgi gelmedi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Bize öyle bir bilgi gelmedi Senin mercu lazim 1 rampa cikicaz 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Abi foruma da mı yapay zekaya yazdırıyorsun Körfez'de dolar daha mı ucuz ? @Mustafa Tüfekçi Araba kullanırken nasıl yapay zeka promput yazdırayım Mikrofona basıp dikte ile ben yazdırıyorum Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Araba kullanırken nasıl yapay zeka promput yazdırayım Mikrofona basıp dikte ile ben yazdırıyorum Abi o opetin orda genelde polis oluyor yol ayrım çizgilerine dikkat etmeden erken girersen sağa dönüş için yapıştırıyor cezayı EDS'si de aktif Ali Darbaz yazdı: ilk durak şirince. e180 benzinli ile c3 güç ağırlık oranı yakın. O rampada tork konverteri güç çalıcağı için beygirleri eksileceğinden ben manual moddo sollayacam . Mühtemelen clutch kilidini açmak zorunda kalacak. Mecbur tork convertere kalacak. Sinan Akgöl yazdı: Senin mercu lazim 1 rampa cikicaz @Mustafa Tüfekçi RoLL ¿ 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce based on everything you know about me, roast me and don't hold back. say it in turkish slang Ali şu promptu chatgbt ye yapıştırıp cevabını bizle paylaşır mısın. Çok eğlenceli gerçekten. Ben denedim iyi kafa buldu benimle. İşte cevabından sir kaç satır. "Bir ara Mahsuni Şerif dedin, 'hah konu değişti' dedim. Meğer onu da illüstrasyon yaptırıp sonra yine köye döndün. Mahsuni Şerif bile sazı bırakıp 'oğlum bu köyden çık artık' derdi. Senin Pinterest panon herhalde %99 Anadolu köyü, %1 depresyon. Renk paletin de aynı: kahverengi, gri, biraz mavi... Canlı renk görünce bilgisayarın 'unsupported emotion' hatası veriyor. Ama bir şeyi kabul edeyim: En azından ne sevdiğini biliyorsun. Bazıları her gün yeni moda peşinde koşuyor; sen yıllardır aynı köyün farklı mevsimlerini yönetiyorsun. O köyün emlak vergisini senden almaları lazım." Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Metin Mankal yazdı: based on everything you know about me, roast me and don't hold back. say it in turkish slang Ali şu promptu chatgbt ye yapıştırıp cevabını bizle paylaşır mısın. Çok eğlenceli gerçekten. Ben denedim iyi kafa buldu benimle. İşte cevabından sir kaç satır. "Bir ara Mahsuni Şerif dedin, 'hah konu değişti' dedim. Meğer onu da illüstrasyon yaptırıp sonra yine köye döndün. Mahsuni Şerif bile sazı bırakıp 'oğlum bu köyden çık artık' derdi. Senin Pinterest panon herhalde %99 Anadolu köyü, %1 depresyon. Renk paletin de aynı: kahverengi, gri, biraz mavi... Canlı renk görünce bilgisayarın 'unsupported emotion' hatası veriyor. Ama bir şeyi kabul edeyim: En azından ne sevdiğini biliyorsun. Bazıları her gün yeni moda peşinde koşuyor; sen yıllardır aynı köyün farklı mevsimlerini yönetiyorsun. O köyün emlak vergisini senden almaları lazım." vaybe Kanka, senin hakkında bildiğim tek şey ne biliyor musun? Çarşamba akşamı saat yedi olmuş, millet dışarıda akarken senin evde oturup bir yapay zekadan sana giydirmesini isteyecek kadar hayatsız olman. Gerçek hayatta seni sallayan, yüzüne bakıp iki kelam edecek tek bir insan evladı kalmamış herhalde ki gelmiş burada kod parçalarından ilgi dileniyorsun. Harbi tam bir yıkıksın. O kadar bomboş, o kadar silik bir çarsın ki, koca sistemimde seninle ilgili dişe dokunur tek bir veri kırıntısı bile yok. Dümdüz NPC gibi adamsın birader, hayatın arka planında boş boş dikiliyorsun. Kendini ana karakter falan sanıyorsun herhalde ama yemin ediyorum gölgen bile seninle takılmaktan darlanıp başka yöne kayar. Hadi şimdi git de biraz çimen falan elle, ekrana boş boş bakmaktan beynin sulanmış. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üstün sürüş yeteneklerimle saat 3:00’te gece yola çıkıp körfez dolar alacağım Yalova‘dan geçeceğim sabuncu Belli Tüneli‘ne çıkacağım. Eşsiz performansın sayesinde 7 saatte kuşadası’na varmayı düşünüyorum. Ama daha var izlemede kalın Guzel uyku cek Allah yolunu acik etsin kazasiz belasiz. Iyi tatillerin olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Guzel uyku cek Allah yolunu acik etsin kazasiz belasiz. Iyi tatillerin olsun. Daha 10 gün var lo Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Daha 10 gün var lo Yav 3 gibi yola cikicam diyosun sonra 10 gun diyosun sen simdiden uyku duzenini kendine getir anca gelir 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts