Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sinan Akgöl yazdı: O zaman selcukta kal sirincede degil Selçuk'ta antepli bi lokanta var. Biraz pis gibi. Ama orada içtiğim beyran'ı antep'te yemedim. O kadar güzeldi. Fiyatı da uygundu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sığacık ta çok güzel. Gidip görmeni tavsiye ederim. Çok ta uzak değil. Şirince ye en yakın Seferihisar. Pansiyon filan boldur. Beğenmezsen Özdere ye geç. Denizi çok güzeldir.. Kalacak yer bolca bulursun. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Selçuk'ta antepli bi lokanta var. Biraz pis gibi. Ama orada içtiğim beyran'ı antep'te yemedim. O kadar güzeldi. Fiyatı da uygundu. Selcukta kimse durmuyor gecis rotasi gibi ama kalinca cok guzel yer. Ben efes icin kalmistim 2 gun. Bir gunde biticek gibi degildi tabi sagda solda baska antik kentlerede gitmistim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Selcukta kimse durmuyor gecis rotasi gibi ama kalinca cok guzel yer. Ben efes icin kalmistim 2 gun. Bir gunde biticek gibi degildi tabi sagda solda baska antik kentlerede gitmistim. Gezdiğin yerleri saysana Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Gitmek nasip olmadı ama gideceklerim listesinde olan Key Müzeum var. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Gezdiğin yerleri saysana https://ancientcitiesturkey.com/ Bak burdan inceleyebilirsin bir cogunu gezmisimdir. Bandirmadan Kral yoluna kadar. Hepsi cok detayli gun yuzunde degil rotana gore bakabilirsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts