Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:38 Paylaş Dün saat 09:38 Sinan Akgöl yazdı: O zaman selcukta kal sirincede degil Selçuk'ta antepli bi lokanta var. Biraz pis gibi. Ama orada içtiğim beyran'ı antep'te yemedim. O kadar güzeldi. Fiyatı da uygundu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Sığacık ta çok güzel. Gidip görmeni tavsiye ederim. Çok ta uzak değil. Şirince ye en yakın Seferihisar. Pansiyon filan boldur. Beğenmezsen Özdere ye geç. Denizi çok güzeldir.. Kalacak yer bolca bulursun. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Selçuk'ta antepli bi lokanta var. Biraz pis gibi. Ama orada içtiğim beyran'ı antep'te yemedim. O kadar güzeldi. Fiyatı da uygundu. Selcukta kimse durmuyor gecis rotasi gibi ama kalinca cok guzel yer. Ben efes icin kalmistim 2 gun. Bir gunde biticek gibi degildi tabi sagda solda baska antik kentlerede gitmistim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Selcukta kimse durmuyor gecis rotasi gibi ama kalinca cok guzel yer. Ben efes icin kalmistim 2 gun. Bir gunde biticek gibi degildi tabi sagda solda baska antik kentlerede gitmistim. Gezdiğin yerleri saysana Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Gitmek nasip olmadı ama gideceklerim listesinde olan Key Müzeum var. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Gezdiğin yerleri saysana https://ancientcitiesturkey.com/ Bak burdan inceleyebilirsin bir cogunu gezmisimdir. Bandirmadan Kral yoluna kadar. Hepsi cok detayli gun yuzunde degil rotana gore bakabilirsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) 3 gün 2 gece için burayı tuttum. Direk aradım daha iyi fiyat verdi. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sıra Rota Adı / Güzergah Mesafe Tahmini Süre Yakıt Gideri Geçiş Ücreti (Köprü / Otoyol / Feribot) TOPLAM MALİYET Sürüş Konforu 1 D565 Ücretsiz Yol (Görsel 4 - Körfezi karadan dolaşarak) 627 km 8 sa. 17 dk. 1.550 TL 0 TL 1.550 TL 🔴 Düşük (Bol dur-kalk, ışıklar, kasaba trafiği) 2 D650 Ücretsiz Yol (Görsel 1 - Bilecik / Kütahya üzerinden) 810 km 8 sa. 49 dk. 2.000 TL 0 TL 2.000 TL 🟠 Orta-Düşük (Çok uzun mesafe) 3 E87 Çanakkale Rotası (Görsel 3 - 1915 Çanakkale Köprüsü) 737 km 8 sa. 31 dk. 1.825 TL ~900 TL 2.725 TL 🟡 Orta (Manzaralı fakat uzun yol) 4 Hibrit Rota ⭐ (Eskihisar Feribot + Altınova-Akhisar Otoyol) ~535 km ~5 sa. 30 dk. 1.300 TL ~1.690 TL (360 TL Feribot + 1.330 TL Otoyol) 2.990 TL 🟢 Yüksek (Dur-kalk yok, şanzımanı yormaz, F/P) 5 O-5 Tam Otoyol (Görsel 2 - Osmangazi Köprüsü + Tam Otoyol) 524 km 4 sa. 49 dk. 1.300 TL ~2.550 TL (995 TL Köprü + 1.555 TL Otoyol) 3.850 TL 🟢 Çok Yüksek (En hızlı ve zahmetsiz) 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts