İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Otoyollara gelen zamlardan sonra yolumu 5 dakika kısaltan yol için benden 105 TL para kesmeye başladılar. Kuşadası tatilim için yapacağım yolculuk bana sadece otoyol ücreti olarak 3500 TL’ye maliyet çıkartıyorlar. Bu para benim için büyük ben bu parayı vermem ben arabacı adamım araba sürmekten haz duyarım zamanın kısalması sürüş zevkimi için kullandığım zamanın azalması demek. Ama sürüş zevki baltalayan bir diğer şey ise trafik. Trafik trafik ışıkları ile paralı otoyollar arasında mutlak bir dengeye ihtiyacımız var o yüzden Körfez dolanıp Bursa’nın kalabalığına girmemek için Altınova‘dan gelip Bursa batı‘dan otobandan çıkıp klasik İzmir yolundan devam etmek mantıklı görünüyor çıkış saatini 8 saat kadar süreceğini düşünüyorum bakalım kaç lira yakacağız Kuşadasına giderken izmir havaalanının oradan ürkmez seferihisar vb falan o sahil yolundan git. Fakat aydın otoyolunu öneririm devlet yolu ve oldukça ucuz. Gelenbevi miydi oradan ayrılırsın selçuğa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben trabzona giderken 2.köprüyü geçer geçmez kmo'ya girdim. İzmit doğu'dan devlet otobanına girdim. Gerede'den çıktım 540 lira ödedim. Kmo kullanmasam, Çamlıca gerede 325 lira ödeyecektim. Aradaki fark çok değil ama bana 2 saat kazandırdı. Kmo'da 140 ile sürdüm. Ve gebze'de otoyol bakımda. Kapalı .. Kmo gene km ücreti düşük, izmir otoyolu resmen kazık. Osmangazi köprüsünü aradan çıkarıp altınovadan izmire kadar olan sektörün Km başına 5 tl ödemesi var. Benim araba zaten kmde 3.6 lira yakıyor. Arabamdan daha fazla yakan otoban yapmışlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kuşadasına giderken izmir havaalanının oradan ürkmez seferihisar vb falan o sahil yolundan git. Fakat aydın otoyolunu öneririm devlet yolu ve oldukça ucuz. Gelenbevi miydi oradan ayrılırsın selçuğa İzmir aydın otoyoluna girecem . İzmir - istanbul yolunu kullanmıyacam. Somadan çıkıp sahilden gideyim dedim, yapay zeka çok kamyon var girme dedi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: İzmir aydın otoyoluna girecem . İzmir - istanbul yolunu kullanmıyacam. Somadan çıkıp sahilden gideyim dedim, yapay zeka çok kamyon var girme dedi Beleviydi sanırım hep karıştırıyorum adını. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Beleviydi sanırım hep karıştırıyorum adını. Bu araba neden bu kadar pahalı 4x4 ve 1.3 turbo motor var 120.000 kilometrede ve 1.2 milyon TL 9 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fiyatını bilmem de bozuk yolda çok kabiliyetli alet. Şirkette kullanıyoruz daha hiçbiryerde saplanıp kaldığı, çıkamadığı olmadı. Şahsi araba olarak alır mıyım? Kesinlikle hayır. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Fiyatını bilmem de bozuk yolda çok kabiliyetli alet. Şirkette kullanıyoruz daha hiçbiryerde saplanıp kaldığı, çıkamadığı olmadı. Şahsi araba olarak alır mıyım? Kesinlikle hayır. Çok konforsuz, iç aksamı bulaşık teli ile yıkarsın zaten neredeyse. Motor ve yürüyeni olmasa kimse yüzüne bakmaz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Çok konforsuz, iç aksamı bulaşık teli ile yıkarsın zaten neredeyse. Motor ve yürüyeni olmasa kimse yüzüne bakmaz Tam görev aracı. Biyerden biyere insan nakli. Bitti olayı bu. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Z12XE olacaktı, twinport varmı bunda. evet yanlış yazmışım, x12 corsa b de çıkıyor 65 hp, bendeki twinport değil düz 75 hp, 110 nm. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: evet yanlış yazmışım, x12 corsa b de çıkıyor 65 hp, bendeki twinport değil düz 75 hp, 110 nm. Çalışsnın twinportlu cosrasını inceledim. Çok güzel çalışıyordu. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Çalışsnın twinportlu cosrasını inceledim. Çok güzel çalışıyordu. kurum bağlıyor, tam açılıp kapanmıyor, çoğu arıza yapıyor, bu kara düzen daha iyi, zafira B 1.8 ecotec easytronic buldum bitane, prins lpgli. 7 koltuk tam benim işimi görecek araba. Ama şu easytronic korkutuyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: kurum bağlıyor, tam açılıp kapanmıyor, çoğu arıza yapıyor, bu kara düzen daha iyi, zafira B 1.8 ecotec easytronic buldum bitane, prins lpgli. 7 koltuk tam benim işimi görecek araba. Ama şu easytronic korkutuyor. bozulursa manuale çevirirsin Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kırmızı corsayı yukardan aşşağı sıfırladım, uzun bir süre daha bu arabaya binerim gibi duruyor, fiat scudo yu sattım amcama, şuan matrix ve corsalar kaldı Ali Darbaz yazdı: bozulursa manuale çevirirsin Zafira A OPC kovalıyorum mavi renk 7 koltuk olacak, bitane bulabilsem öbür gün alacağım, neresi bozuksa kendim toplarım. Geçen yolda gördüm nardo gri opc, kırmızıda yanında durdum 2.2 dti imiş, bodykit jant opc yapmış dıştan orjinal sandım yanına gelene kadar. Opc olsa yol ortasında pazarlığa oturacaktım. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şunlarda da gözüm var ama rengi uymuyor https://shbd.io/s/O0k2HN1G Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Şunlarda da gözüm var ama rengi uymuyor https://shbd.io/s/O0k2HN1G Focus st motorlu smax var Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Focus st motorlu smax var Aynen abi onu gördüm de ilanda bitane önden foto var arabanın detaylı görüntüsü yok bide gümrük girişli 162 binde diyor o km de olacağını zannetmiyorum, fiyatı da biraz bütçenin üstünde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 51 dakika önce Yazar Paylaş 51 dakika önce (düzenlendi) Ebrar Tüfek yazdı: Aynen abi onu gördüm de ilanda bitane önden foto var arabanın detaylı görüntüsü yok bide gümrük girişli 162 binde diyor o km de olacağını zannetmiyorum, fiyatı da biraz bütçenin üstünde. 1.6 vti peugeot 508 var miss gibi. Fiyatları 600 bin felan. Mentalist izliyorum. Adam Citroene biniyor Sacremento Kaliforniya’da .7 sezon 131 bölüm dizide oynamış 47 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 1.6 vti peugeot 508 var miss gibi. Fiyatları 600 bin felan. yok abi klasik araba toplarım vti ile uğraşmam, yağı su gibi içmesi dert, sürekli arıza lambaları, akışmetre arızası vs bitmiyor derdi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce (düzenlendi) Ebrar Tüfek yazdı: yok abi klasik araba toplarım vti ile uğraşmam, yağı su gibi içmesi dert, sürekli arıza lambaları, akışmetre arızası vs bitmiyor derdi. Akış metremi onuda ilk senden duydum. Benim motorum 1.6 litresi , valvetronik ve auto6r şanzıman tadından yenmez çiçek. 400 600 bin km giden 1.6 vti motorlu arabalar var. Rusyada 650 bin km devirip hiç motoru üst kapak sökülmemiş örnekleri var. 35 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Akış metremi onuda ilk senden duydum. Benim motorum 1.6 litresi , valvetronik ve auto6r şanzıman tadından yenmez çiçek. 400 600 bin km giden 1.6 vti motorlu arabalar var. Rusyada 650 bin km devirip hiç motoru üst kapak sökülmemiş örnekleri var. Sanayide 1.6 vti sevmiyorlar, auto6r 1.6hdi 308 im vardı, opelin yarı otomatiğinden daha iyi en azından, ama dediğim gibi 1.6 vti ile ilgili çok problem duydum, ben arabayı kibar kullanmıyorum, nazik araba bana gelmiyor. Şu corsaya bile harcadığım parayı duysan bi yarım corsa parası oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts