Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Araç torpido soğutucusu aktif ettim milyoncudan 1 paket yapışkanlı cırt aldım Şarj kablosu ve şarj aletini çırtladım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Araç torpido soğutucusu aktif ettim milyoncudan 1 paket yapışkanlı cırt aldım Şarj kablosu ve şarj aletini çırtladım. Tüketimi arttırıcak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Oğuzhan Çakır yazdı: Tüketimi arttırıcak Yapışkanlar düştü Çoçuk üşüdü Klima açamadık, sular ısındı oda sıcaklığına geldi. Planlar dutmuyo. Bu arada 4.9 litre yaktım.. buraya kadar. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce İ Forum elektrikli araba curcuna devam ede Dursun ben 4.9 ile 14 yaşındaki arabayla gidiyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce 400 küsür km oldu, 90 100 km/h ile devam ücretsiz yollardan. Tüketim 4.9 litre. Son 100 km klima açık. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 400 küsür km oldu, 90 100 km/h ile devam ücretsiz yollardan. Tüketim 4.9 litre. Son 100 km klima açık. Pompada 5.5 çıktı demezsiniz umarım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 dakika önce Yazar Paylaş 8 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Pompada 5.5 çıktı demezsiniz umarım Çıksın o da güzel bir değer Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Şanzıman oranları çok kısa,3000 d/dk da 95 km/h yapıyor, kötü 1.4 egea bile 3000 devirde 120 km/h yapıyor, heralde 95 için 2400 devir felan çevirir .yakıt ise 90-100 arası 5-5.5 lt 110-120 arası ise 6-6.5 lt yakıyor, ki boş ağırlığı 1240 kğ tarttım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts