Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Elit kapitalist olarak, Şirince köyü malesef tırt. Ama Nesin Matematik köyü muazzam, kendine hayran bırakıyor. 1.4 vti muazzam çekişi ile bu dağ başına bizi taşıdı. Egea 1.3 multijet bile bu kadar iyi tırmanamaz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Meryem ana evine geldik. Bülbül dağına çıkmak aşırı keyifli ve motoru tam yükde tırmandı. Tırmanışta portbagajlı Linea multijetle koşturduk. Araba sıcaktan kudurdu . Kontak kapalı halde 1 dakika fan çalıştırdı. İlk defa klima harici kademe 2 ilk defa şahit olmaktayım. 6 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: 400 küsür km oldu, 90 100 km/h ile devam ücretsiz yollardan. Tüketim 4.9 litre. Son 100 km klima açık. Darıca start Susurluk arası 90-100 km ile aynı güzergahta. focusun tüketim. 1.4 vti bozuk 😋 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Hristiyan hacılar yazı yazıp takıyordu. Bende şansımı denedim. Oğuzhan Çakır yazdı: Darıca start Susurluk arası 90-100 km ile aynı güzergahta. focusun tüketim. 1.4 vti bozuk 😋 Körfezimi dolandın sende. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Manzara kuşadası 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Körfezimi dolandın sende. Feribotla geçtik abi Yalova ya Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Feribotla geçtik abi Yalova ya yolculuk neresi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Pinebay a geçiver ilkay gelecek 30 ağustosta organize olun de 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Pinebay a geçiver ilkay gelecek 30 ağustosta organize olun de Haha, Çatladım 19000 adım oldu. Arabanın içinde klima açtım yarıçıplak uzanıyorum. Hanım gece burada olmak istediği için vakit öldürüyorum.. Mehmet Yeter yazdı: Sıcakta iyi geziyorsun. Wow veya Tui otellerinde şezlong keyfi için 25000 günlük vermek yerine kaleye çıkmak ve yemek için bonus puanları kullandım. 43 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Et porsiyon döner 850 iyimiş Bunca yıl bedava çalışıyormuşuz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 34 dakika önce Yazar Paylaş 34 dakika önce Ebrar Tüfek yazdı: Et porsiyon döner 850 iyimiş Bunca yıl bedava çalışıyormuşuz Korkma hacı miss gibi burgerking Mc Donald var. Ama biz çok kötü bişey yaptık. Big Mac yedik. Malesef rıhtıma gitseydik çok çok ucuza taze günlük balıkla yapılan yemekler yerdir. Bir Yunan Türk lokantasıda var. Fiyatlar İstanbul Karaköy ayarında. Yorum bağlantısı
Recommended Posts