Ali Darbaz 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Ultra degilde hersey dahil. iyi tatiller guzel dinlenmeler kazasiz belasiz. Arabaya örttüğüm muşamba sıcaktan ön cama zararı olurmu sence. Aklıma geldi örteyim dedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Kaydırağa 1 teneke yanık yağ döksene. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 51 dakika önce Yazar Paylaş 51 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Ultra degilde hersey dahil. iyi tatiller guzel dinlenmeler kazasiz belasiz. Voucher baktım, Ultra herşey dahil deyo işte. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Sanki önce dışarı bırakmışsın da sonra yer bulunca içeri almışsın gibi bir hava var arabada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Kaydırağa 1 teneke yanık yağ döksene. Sen kaça aldın pine otelini. Ben bakarken 6 güne 110 bin hesap çıkardı. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Arabaya örttüğüm muşamba sıcaktan ön cama zararı olurmu sence. Aklıma geldi örteyim dedim. Onu gordumde ici sungerli degilmi onun? On camlari 2 parmak acik birakaydin. Yav deyolarda inanma f/p tatili sahane. Sen zaten yiyip icmeyen adamsin Ali Darbaz yazdı: Voucher baktım, Ultra herşey dahil deyo işte. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Sen kaça aldın pine otelini. Ben bakarken 6 güne 110 bin hesap çıkardı. 67ydi sanırım. 3 gece 4 gün 3 yetişkin bir çocuk Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Sanki önce dışarı bırakmışsın da sonra yer bulunca içeri almışsın gibi bir hava var arabada Yok. Arabamın güccük olduğunu görünce Güvenlik abla sevindi. -Gel abi sana ön grişte tam sana göre yerim var dedi. Abla lego gibi döşüyor arabaları. Direk kapının yanında ki yere cuk oturttu. Ayrıca kapalı garajıda var. Üst kısımdan ibaret değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce İlkay Başaran yazdı: 67ydi sanırım. 3 gece 4 gün 3 yetişkin bir çocuk 70 bine tamlasaydın 5000 tl bonus alırdınya. World, garanti, Maxşmuma 5000 bin tl Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 70 bine tamlasaydın 5000 tl bonus alırdınya. World, garanti, Maxşmuma 5000 bin tl Maximum zaten yüzde 8 indirim yapıyor sepette? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Maximum zaten yüzde 8 indirim yapıyor sepette? Dayi işte ben 3 taksit yapınca %8 indirim ve 5000 bonus alırdın işte. Yada 6 taksit yapar 5000 bonusu alırdın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 dakika önce Yazar Paylaş 4 dakika önce Odaya geçtik sonunda. Citroen c3 1.4 vti sağ olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts