Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 3 sehir. 250k+ Free tursuz tskılacaz yeterince japon kültürüm olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Free tursuz tskılacaz yeterince japon kültürüm olduğunu düşünüyorum. Bu dedigim free tursuz 5 kere hesapladim. Konaklama yeme icme gezi alisveris. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Bu dedigim free tursuz 5 kere hesapladim. Konaklama yeme icme gezi alisveris. 250 bin tl 3 kişi için ise iyi rakam. Ama ets de baktım 3 kişi 750 bin tl turlar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 250 bin tl 3 kişi için ise iyi rakam. Ama ets de baktım 3 kişi 750 bin tl turlar. Ucak biletini hesapla gerisini böl tur gereksiz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Ucak biletini hesapla gerisini böl tur gereksiz. Kaç para bir uçak bileti ya.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts