Ali Darbaz Dün saat 16:17 Yazar Paylaş Dün saat 16:17 Sinan Akgöl yazdı: 3 sehir. 250k+ Free tursuz tskılacaz yeterince japon kültürüm olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 16:36 Paylaş Dün saat 16:36 Ali Darbaz yazdı: Free tursuz tskılacaz yeterince japon kültürüm olduğunu düşünüyorum. Bu dedigim free tursuz 5 kere hesapladim. Konaklama yeme icme gezi alisveris. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:42 Yazar Paylaş Dün saat 16:42 Sinan Akgöl yazdı: Bu dedigim free tursuz 5 kere hesapladim. Konaklama yeme icme gezi alisveris. 250 bin tl 3 kişi için ise iyi rakam. Ama ets de baktım 3 kişi 750 bin tl turlar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 16:46 Paylaş Dün saat 16:46 Ali Darbaz yazdı: 250 bin tl 3 kişi için ise iyi rakam. Ama ets de baktım 3 kişi 750 bin tl turlar. Ucak biletini hesapla gerisini böl tur gereksiz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:12 Yazar Paylaş Dün saat 17:12 Sinan Akgöl yazdı: Ucak biletini hesapla gerisini böl tur gereksiz. Kaç para bir uçak bileti ya.. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 17:59 Paylaş Dün saat 17:59 Ali Darbaz yazdı: Kaç para bir uçak bileti ya.. Eylulde kisi basi 70k Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:19 Yazar Paylaş Dün saat 18:19 Sinan Akgöl yazdı: Eylulde kisi basi 70k Seneye hazirana skytraker üzerinden Malezya Dubai akrarmalı ucuşlar ucuz oluyordu Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 18:21 Paylaş Dün saat 18:21 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Seneye hazirana skytraker üzerinden Malezya Dubai akrarmalı ucuşlar ucuz oluyordu 35 saat surer oyle. Bosver sen soyle bi tatli eksi bisiler Dün saat 18:30 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:35 Yazar Paylaş Dün saat 18:35 Sinan Akgöl yazdı: 35 saat surer oyle. Bosver sen soyle bi tatli eksi bisiler Latte ? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 18:37 Paylaş Dün saat 18:37 Ali Darbaz yazdı: Latte ? Ustune bi white russian soyle yapsinlar sen seversin. Dalga gecmiyorum black olanida var ama senlik olani white olan soyle gelsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:40 Yazar Paylaş Dün saat 18:40 Sinan Akgöl yazdı: Ustune bi white russian soyle yapsinlar sen seversin. Dalga gecmiyorum black olanida var ama senlik olani white olan soyle gelsin. Hanım ilk yurtdışı uçuşunu balkanlara yapalım diyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 18:45 Paylaş Dün saat 18:45 Ali Darbaz yazdı: Hanım ilk yurtdışı uçuşunu balkanlara yapalım diyor. Ben zaten ordan gelmisim yanlis kisiye soruyosun Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sırada evin kalan 80 bin TL'lik kredisi var Abi yanlış anlama ben bu sene tatile gitmez 70 bini krediye öder kapatırdım. 😀😀. Seneye 140 binlik tatil yapardım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ümit Türk yazdı: Abi yanlış anlama ben bu sene tatile gitmez 70 bini krediye öder kapatırdım. 😀😀. Seneye 140 binlik tatil yapardım 3.kokteylden sonra tüm tatiller aynı 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: 3.kokteylden sonra tüm tatiller aynı ilk gün sarhoş olmuşum, odada ayıldım. Kendimi kullanılmış hissettim 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ben zaten ordan gelmisim yanlis kisiye soruyosun Sciptar? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 saat önce Paylaş 12 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sciptar? Jam Shipqtar Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: ilk gün sarhoş olmuşum, odada ayıldım. Kendimi kullanılmış hissettim Kendi odanda ayildin dimi? 😂 12 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Kampanya varmış. Hazır borç harç yokken girsekmi... Arkasına 3 bisiklet sığar gibi duruyor. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027zfBp7XN4hmeHMyQHQh6xS1hhr23accWnoEHEK7erdfTTnHxkA6dxjszwRsNLDXol&id=100067303087671&mibextid=NOb6eG Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 2900km yol yapmışım. 2450 uzun yol. Gerisi köy yayla Yolcu+yük 350-400kg varız. bölünmüş yol 120, otobanda 140, özel otobanda 150 hızla geldim. Yani önüm boş oldukça bu hızlarda sürdüm. 5,8lt yaktı Yayla ve köy yolları dahil Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Feysbuku olan soylesin ne kampanyasiymis. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Feysbuku olan soylesin ne kampanyasiymis. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2900km yol yapmışım. 2450 uzun yol. Gerisi köy yayla Yolcu+yük 350-400kg varız. bölünmüş yol 120, otobanda 140, özel otobanda 150 hızla geldim. Yani önüm boş oldukça bu hızlarda sürdüm. 5,8lt yaktı Yayla ve köy yolları dahil Benzin ucuz para değil. Yolda kalmıyak yeter. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benzin ucuz para değil. Yolda kalmıyak yeter. Bilmediğim konular 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Araba 144500 km olmuş. İstanbul Sivas yolculuğu sonrası 2000 km için 0.3 litre yağ eksiltmişti. Sıcak havalarda yağ eksiltmiyor sanırım. Son yağı eklememden bu yana 1500 km olmuş, yağ seviyesi değişmemiş. 10 defa ölçüm yaptım ama bir dirhem bile eksilmemiş. Uzun yolda sürmek arabaya yaramış olmalı. 1 litre yağı aldık öyle kaldı. 6 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Daha 1 sayfa önce arabaya para vermek saçmalıktı, yerine kişisel olarak tatil yapıp parayı keyif için harcamak doğruydu. Diyeceklerim bu kadar, teşekkürler 😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts