Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 3 sehir. 250k+ Free tursuz tskılacaz yeterince japon kültürüm olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Free tursuz tskılacaz yeterince japon kültürüm olduğunu düşünüyorum. Bu dedigim free tursuz 5 kere hesapladim. Konaklama yeme icme gezi alisveris. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bu dedigim free tursuz 5 kere hesapladim. Konaklama yeme icme gezi alisveris. 250 bin tl 3 kişi için ise iyi rakam. Ama ets de baktım 3 kişi 750 bin tl turlar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: 250 bin tl 3 kişi için ise iyi rakam. Ama ets de baktım 3 kişi 750 bin tl turlar. Ucak biletini hesapla gerisini böl tur gereksiz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ucak biletini hesapla gerisini böl tur gereksiz. Kaç para bir uçak bileti ya.. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kaç para bir uçak bileti ya.. Eylulde kisi basi 70k Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Eylulde kisi basi 70k Seneye hazirana skytraker üzerinden Malezya Dubai akrarmalı ucuşlar ucuz oluyordu Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Seneye hazirana skytraker üzerinden Malezya Dubai akrarmalı ucuşlar ucuz oluyordu 35 saat surer oyle. Bosver sen soyle bi tatli eksi bisiler 5 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 35 saat surer oyle. Bosver sen soyle bi tatli eksi bisiler Latte ? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Latte ? Ustune bi white russian soyle yapsinlar sen seversin. Dalga gecmiyorum black olanida var ama senlik olani white olan soyle gelsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ustune bi white russian soyle yapsinlar sen seversin. Dalga gecmiyorum black olanida var ama senlik olani white olan soyle gelsin. Hanım ilk yurtdışı uçuşunu balkanlara yapalım diyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hanım ilk yurtdışı uçuşunu balkanlara yapalım diyor. Ben zaten ordan gelmisim yanlis kisiye soruyosun Yorum bağlantısı
Ümit Türk 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Sırada evin kalan 80 bin TL'lik kredisi var Abi yanlış anlama ben bu sene tatile gitmez 70 bini krediye öder kapatırdım. 😀😀. Seneye 140 binlik tatil yapardım Yorum bağlantısı
Recommended Posts