İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bilmediğim konular :)

Yazıda anlam kayması olmuş. Benzin mevcut ülke ekonomik durumuna göre ucuz. Eskiden epey pahalı idi. Ailemin öğle yemeği maliyeti 1200 tl. Ben o paraya en kötü sürüşümle dahi 250 km yol yaparım. Mevcut yaz tatili seyehatimin maliyeti epi topu 2500 tl tutmuş. Biz bu meblayı Caddebostan sahilinde 25 km bisiklet pedallerken harcıyoruz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Yazıda anlam kayması olmuş. Benzin mevcut ülke ekonomik durumuna göre ucuz. Eskiden epey pahalı idi. Ailemin öğle yemeği maliyeti 1200 tl. Ben o paraya en kötü sürüşümle dahi 250 km yol yaparım. Mevcut yaz tatili seyehatimin maliyeti epi topu 250⁸0 tl tutmuş. Biz bu meblayı Caddebostan sahilinde 25 km bisiklet pedallerken harcıyoruz. 

2500 olmaz. Hata vardır. 35 litre benzin eder

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2500 olmaz. Hata vardır. 35 litre benzin eder

Zaten kaç km yol geldim 650 km civarı bişiy. Full depo istanbuldan çıktım selçuk içinde depoyu fulledim 2400 liraya doldu. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Zaten kaç km yol geldim 650 km civarı bişiy. Full depo istanbuldan çıktım selçuk içinde depoyu fulledim 2400 liraya doldu. 

Dönüşü yok mu. Orada mı kalacaksın

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Depo şu an 40 litre benzin var. Eve kadar yeter. Bir sonraki maaşa kadar idare etsin. Bu tatilim yakıt parasını banka ödedi. Şirkette 3500 izin parası verdi. Pek cüzdana elim gitmedi. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Hoppala Almancı teyzenin biri bunu kızıma hediye etmiş. Hay Allah şimdi bunun yüzünden daha çok Şile'ye gitmek isteyecekler. 

IMG_20260813_175731.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Hergün saat 15:00 18:00 arası ben odaya kaçıyorum. Sıcaklık dayanılmaz hale geliyor. Tatilin bu sekansında dmx izleyip twitter haber okuyup foruma dadanıyorum. 

IMG_1779.jpeg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...