Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bilmediğim konular Yazıda anlam kayması olmuş. Benzin mevcut ülke ekonomik durumuna göre ucuz. Eskiden epey pahalı idi. Ailemin öğle yemeği maliyeti 1200 tl. Ben o paraya en kötü sürüşümle dahi 250 km yol yaparım. Mevcut yaz tatili seyehatimin maliyeti epi topu 2500 tl tutmuş. Biz bu meblayı Caddebostan sahilinde 25 km bisiklet pedallerken harcıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yazıda anlam kayması olmuş. Benzin mevcut ülke ekonomik durumuna göre ucuz. Eskiden epey pahalı idi. Ailemin öğle yemeği maliyeti 1200 tl. Ben o paraya en kötü sürüşümle dahi 250 km yol yaparım. Mevcut yaz tatili seyehatimin maliyeti epi topu 250⁸0 tl tutmuş. Biz bu meblayı Caddebostan sahilinde 25 km bisiklet pedallerken harcıyoruz. 2500 olmaz. Hata vardır. 35 litre benzin eder Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2500 olmaz. Hata vardır. 35 litre benzin eder Zaten kaç km yol geldim 650 km civarı bişiy. Full depo istanbuldan çıktım selçuk içinde depoyu fulledim 2400 liraya doldu. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Zaten kaç km yol geldim 650 km civarı bişiy. Full depo istanbuldan çıktım selçuk içinde depoyu fulledim 2400 liraya doldu. Dönüşü yok mu. Orada mı kalacaksın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Depo şu an 40 litre benzin var. Eve kadar yeter. Bir sonraki maaşa kadar idare etsin. Bu tatilim yakıt parasını banka ödedi. Şirkette 3500 izin parası verdi. Pek cüzdana elim gitmedi. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Hoppala Almancı teyzenin biri bunu kızıma hediye etmiş. Hay Allah şimdi bunun yüzünden daha çok Şile'ye gitmek isteyecekler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Hergün saat 15:00 18:00 arası ben odaya kaçıyorum. Sıcaklık dayanılmaz hale geliyor. Tatilin bu sekansında dmx izleyip twitter haber okuyup foruma dadanıyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Hoppala Almancı teyzenin biri bunu kızıma hediye etmiş. Hay Allah şimdi bunun yüzünden daha çok Şile'ye gitmek isteyecekler. Onla Şileye gidersen, Odesadan cikarsin. 10 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Ali Darbaz yazdı: ilk gün sarhoş olmuşum, odada ayıldım. Kendimi kullanılmış hissettim Ooo yeaa Yorum bağlantısı
Recommended Posts