Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sen su 9+1 dolmusu alda 😂 scudoyla gidilmez. Toyota hiace bul bitane bize ondan lazim. Ebrar Tüfek yazdı: şöför lazım mı İlkay Başaran yazdı: Ufak oluyor evet. Fark yani. Fark ufak yanlış anlaşılmasın. Arkadaş dedi. İyice karıştı. 😅 Sinan Akgöl yazdı: Ali cok iyi kalpli ufak farki anlayamaz orada. Sakat is 😂 Emekli olunca kızın kazandığı üniversite hangi ildeyse oraya kiracı gideceğim . Pattaya ne olaki. Etkileşim bozulmasın diye yapay zekaya sormuyorum 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sen su 9+1 dolmusu alda 😂 scudoyla gidilmez. Toyota hiace bul bitane bize ondan lazim. Bugün hallettim o işi, arkadan vermeyen kalmasın 😂😂😂 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce (düzenlendi) Ebrar Tüfek yazdı: Bugün hallettim o işi, arkadan vermeyen kalmasın 😂😂😂 Eyvah eyvahh ben muavinim önde otururum arkadakiler dusunsun 😂 Ali Darbaz yazdı: Emekli olunca kızın kazandığı üniversite hangi ildeyse oraya kiracı gideceğim . Pattaya ne olaki. Etkileşim bozulmasın diye yapay zekaya sormuyorum Sorma bosver. Kazasiz belasiz yolun olsun tirmanmali rota secme yapistir gel. 41 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts