Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sen su 9+1 dolmusu alda 😂 scudoyla gidilmez. Toyota hiace bul bitane bize ondan lazim. Ebrar Tüfek yazdı: şöför lazım mı İlkay Başaran yazdı: Ufak oluyor evet. Fark yani. Fark ufak yanlış anlaşılmasın. Arkadaş dedi. İyice karıştı. 😅 Sinan Akgöl yazdı: Ali cok iyi kalpli ufak farki anlayamaz orada. Sakat is 😂 Emekli olunca kızın kazandığı üniversite hangi ildeyse oraya kiracı gideceğim . Pattaya ne olaki. Etkileşim bozulmasın diye yapay zekaya sormuyorum 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sen su 9+1 dolmusu alda 😂 scudoyla gidilmez. Toyota hiace bul bitane bize ondan lazim. Bugün hallettim o işi, arkadan vermeyen kalmasın 😂😂😂 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Ebrar Tüfek yazdı: Bugün hallettim o işi, arkadan vermeyen kalmasın 😂😂😂 Eyvah eyvahh ben muavinim önde otururum arkadakiler dusunsun 😂 Ali Darbaz yazdı: Emekli olunca kızın kazandığı üniversite hangi ildeyse oraya kiracı gideceğim . Pattaya ne olaki. Etkileşim bozulmasın diye yapay zekaya sormuyorum Sorma bosver. Kazasiz belasiz yolun olsun tirmanmali rota secme yapistir gel. 3 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce (düzenlendi) Otelin yanında club var , İrem Dereci konseri başladı. Oteldeki odamızda uyuyamıyoz. https://www.instagram.com/stories/luckys.club.kusadasi/3963789253418871810?utm_source=ig_story_item_share&igsh=aHNwNG9qejJ4cHQx 53 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts