Ali Darbaz Salı 17:07 Yazar Paylaş Salı 17:07 Mehmet Yeter yazdı: Tablo güzelmiş hangi programı kullandın? Spritmonitör verisinin cv sini çektim. Ay ay sıcaklık ve o dönem benzin litre fiyatını yazmasını istedim. Ay ay km ve maliyeti hesapla dedim. Chatgpt ile yaptım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 17:12 Yazar Paylaş Salı 17:12 Ümit Türk yazdı: Satarken dosyaya koyacakmısın? Forum ve yutube linkini versem yeter. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 20:00 Yazar Paylaş Salı 20:00 (düzenlendi) Bu Adamı 3000 abonesi yok iken takip etmeye başlamıştım. Gedikli obanesi olduğum için yorumlarımı asla boş bırakmaz. Salı 20:01 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Kuşadası'na gittik geldik Vanos zırıltısı epey azalmış. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 dakika önce Yazar Paylaş 10 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Kütahyada kimi buldum Antalyadan geldiğini söylemişti, videosuda gelmiş. https://www.instagram.com/reel/DcRKu_wsGhu/?igsh=aDJvNGxicnBsbHh6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts