Ali Darbaz Salı 17:07 Yazar Paylaş Salı 17:07 Mehmet Yeter yazdı: Tablo güzelmiş hangi programı kullandın? Spritmonitör verisinin cv sini çektim. Ay ay sıcaklık ve o dönem benzin litre fiyatını yazmasını istedim. Ay ay km ve maliyeti hesapla dedim. Chatgpt ile yaptım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 17:12 Yazar Paylaş Salı 17:12 Ümit Türk yazdı: Satarken dosyaya koyacakmısın? Forum ve yutube linkini versem yeter. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 20:00 Yazar Paylaş Salı 20:00 (düzenlendi) Bu Adamı 3000 abonesi yok iken takip etmeye başlamıştım. Gedikli obanesi olduğum için yorumlarımı asla boş bırakmaz. Salı 20:01 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Kuşadası'na gittik geldik Vanos zırıltısı epey azalmış. 22 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kütahyada kimi buldum Antalyadan geldiğini söylemişti, videosuda gelmiş. https://www.instagram.com/reel/DcRKu_wsGhu/?igsh=aDJvNGxicnBsbHh6 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce 23 nisan 2026 yılı ile başladığım uzun yol kervanına bugüne kadar Toplam Yapılan Yol: 7.290 km Toplam Yakıt Maliyeti: 27.512,00 ₺ Tüketilen Toplam Yakıt: 423,14 Litre Ortalama Tüketim ve Maliyet Değerleri Ortalama Yakıt Tüketimi: 5,80 L/100km Kilometre Başına Maliyet: Yaklaşık 3,77 ₺/km 100 km Başına Maliyet: 377,39 ₺ Bu veri elektrikli araç kullanıyor olsaydım ne kadar değişirdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts