Sinan Akgöl 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Emarrin gorunmesinin hic etkisi yok o bi kistas degil. 5- 5.5m arasi baktim. Ama suan 4.5 5 o fiyatlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Emarrin gorunmesinin hic etkisi yok o bi kistas degil. 5- 5.5m arasi baktim. Ama suan 4.5 5 o fiyatlar. yazlık nereden alınmalı. 70 80 metre kare bişi yeter. Karasu gibi çakma yerler dışında ege akdeniz yükselen yıldız neresi. Datça emeklilik için uygunmu mesela. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Ali Darbaz yazdı: yazlık nereden alınmalı. 70 80 metre kare bişi yeter. Karasu gibi çakma yerler dışında ege akdeniz yükselen yıldız neresi. Datça emeklilik için uygunmu mesela. Artik yukselen yildiz degil kayan yildizlar var orda. Yukseldigi kadar yukseldiler. Zevkler renkle yazlik isi cok degiskenli denklem. Igneadaya bak orman karadeniz iste yakin emeklilikte ilk lazim olan sey hastane 😁 subap kacirdimi sanayide degil devlet hastanesinde baktirican vsvs. Marmaris turunc iyidir ama dedigim gibi money talks. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Artik yukselen yildiz degil kayan yildizlar var orda. Yukseldigi kadar yukseldiler. Zevkler renkle yazlik isi cok degiskenli denklem. Igneadaya bak orman karadeniz iste yakin emeklilikte ilk lazim olan sey hastane 😁 subap kacirdimi sanayide degil devlet hastanesinde baktirican vsvs. Marmaris turunc iyidir ama dedigim gibi money talks. Oradan yazdık alındı sonra geri satıldı iğneAda’ya gittim oranın halkı fazla Romen. Şöyle üç milyonluk yazlık yok mu yatak yorgan oturma odası tuvaletten ibaret olsa yeter. Bir de site felan gereksiz güvenliği havuz aidat ödemek istemiyorum 42 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Avşa adasinda vardir 2m bile Şu ev işi bitsin bakacam detaylı Yorum bağlantısı
Recommended Posts