Ali Darbaz Pazar 19:40 Yazar Paylaş Pazar 19:40 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Dairenin konumunu m2sini ver bana kaca satilicak yazliklar kaça balikesirde nerede? ev daha yapım aşamasında bana 1.25 pay düşüyor. 75 m2 Ev Emar Square yanında 1+1 daireler. Ünalan mahallesi üsküdarlı yunusbey sokakta. Birde dedemden kalma okmeydanında müstakil bahçeli evimiz var onun üç ortağız. M2 bilgim yok kaba hesak 250m2 arsa var. Pazar 19:42 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 19:43 Paylaş Pazar 19:43 Ali Darbaz yazdı: ev daha yapım aşamasında bana 1.25 pay düşüyor. Ev Emar Square yanında 1+1 daireler. Ünalan mahallesi üsküdarlı yunusbey sokakta. Birde dedemden kalma okmeydanında müstakil bahçeli evimiz var onun üç ortağız. M2 bilgim yok kaba hesak 250m2 arsa var. Mevcut bitmis dairelerden en az 1.25 hisse payini hesapla ona gore yol cizilir yani eldeki kuş how much Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 19:46 Yazar Paylaş Pazar 19:46 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Mevcut bitmis dairelerden en az 1.25 hisse payini hesapla ona gore yol cizilir yani eldeki kuş how much ben daha yeni borçlardan kurtuldum. Sıfıra sıfırım. 75 m2 1+1 ünalandaki evler. kapıdından bakınca emaar görünür. Pazar 19:47 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 19:52 Paylaş Pazar 19:52 Emarrin gorunmesinin hic etkisi yok o bi kistas degil. 5- 5.5m arasi baktim. Ama suan 4.5 5 o fiyatlar. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 19:55 Paylaş Pazar 19:55 Ali Darbaz yazdı: Villayı kaça sattında, yeni ev sahibi halısını yıkamacıya veremeyecek duruma geldi Ev içinde halımı yıkanırmış. Bizim mahallede halı yıkayan bir kaç romen aile kaldı sadece. romen değildir romandır. Romen olsa duramazsın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 19:55 Yazar Paylaş Pazar 19:55 Sinan Akgöl yazdı: Emarrin gorunmesinin hic etkisi yok o bi kistas degil. 5- 5.5m arasi baktim. Ama suan 4.5 5 o fiyatlar. yazlık nereden alınmalı. 70 80 metre kare bişi yeter. Karasu gibi çakma yerler dışında ege akdeniz yükselen yıldız neresi. Datça emeklilik için uygunmu mesela. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Pazar 20:00 Paylaş Pazar 20:00 Ali Darbaz yazdı: yazlık nereden alınmalı. 70 80 metre kare bişi yeter. Karasu gibi çakma yerler dışında ege akdeniz yükselen yıldız neresi. Datça emeklilik için uygunmu mesela. Artik yukselen yildiz degil kayan yildizlar var orda. Yukseldigi kadar yukseldiler. Zevkler renkle yazlik isi cok degiskenli denklem. Igneadaya bak orman karadeniz iste yakin emeklilikte ilk lazim olan sey hastane 😁 subap kacirdimi sanayide degil devlet hastanesinde baktirican vsvs. Marmaris turunc iyidir ama dedigim gibi money talks. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 20:03 Yazar Paylaş Pazar 20:03 (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Artik yukselen yildiz degil kayan yildizlar var orda. Yukseldigi kadar yukseldiler. Zevkler renkle yazlik isi cok degiskenli denklem. Igneadaya bak orman karadeniz iste yakin emeklilikte ilk lazim olan sey hastane 😁 subap kacirdimi sanayide degil devlet hastanesinde baktirican vsvs. Marmaris turunc iyidir ama dedigim gibi money talks. Oradan yazdık alındı sonra geri satıldı iğneAda’ya gittim oranın halkı fazla Romen. Şöyle üç milyonluk yazlık yok mu yatak yorgan oturma odası tuvaletten ibaret olsa yeter. Bir de site felan gereksiz güvenliği havuz aidat ödemek istemiyorum Pazar 20:05 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 20:20 Yazar Paylaş Pazar 20:20 Sinan Akgöl yazdı: Avşa adasinda vardir 2m bile Şu ev işi bitsin bakacam detaylı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Zwei piyasaya çıktığında askari ücretli kaç km yetecek benzin aluyormuş hesaplattım.. Yıl Benzin (L) Zwei menzili (km) 2012 159 2.282 2013 163 2.329 2014 210 2.982 2015 233 3.335 2016 251 3.580 2017 253 3.595 2018 275 3.925 2019 290 4.157 2020 324 4.602 2021 231 3.302 2022 286 4.091 2023 400 5.714 2024 395 5.643 2025 502 7.171 Agustos 2026 378 5.400 Hesap: Zwei'nin ortalama tüketimi 7,0 L/100 km kabul edildi. 22 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kaza hakkındaki fikrim çok hızlı olduğu yönünde. Bu kadar risk alıyorsan zaten büyük olasılıkla olacak olan bu. Görüş alacağım diye de yolun o kadar sağından gitmek yine riski arttırıyor. Yolun en kirli alanı orası. Keşke yavaş gitseymiş uzun yıllar binerdi. O yol herkesi gaza getirir türden. Son videomun sonunda bir örnek var, yunuslar bile sağlı sollu makasa girdiler önümden. Fren teknikleri vs genel olarak anlatılanlar doğru ama benim gördüğüm en önemli şey uygun hızda olmak, o zaman tolerans kazanabiliyorsun. Büyük motor almamamın nedenlerinden biri de bu, bir süre sonra seni hızlı olmaya yönlendirip alıştırıyor. Ali Darbaz yazdı: Bugün 34 dakikada arabam ne kadar elektrik üretmiş. Re-generation ile 1.53 amper kazanılmış. İnceleme sonrası baktıkki varta akü artık yavaş yavaş ölüyor. Bunu agm veya lityum akü ile değişmek lazım. 12.2 sülfatlaşma başlamış demektir, gittiği kadar gitsin, AGM olur da lityum akü için verilen paraya değmez çok da uygun değiller. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Selçuk Keleş yazdı: O yol herkesi gaza getirir türden. Son videomun sonunda bir örnek var, yunuslar bile sağlı sollu makasa girdiler önümden. Fren teknikleri vs genel olarak anlatılanlar doğru ama benim gördüğüm en önemli şey uygun hızda olmak, o zaman tolerans kazanabiliyorsun. Büyük motor almamamın nedenlerinden biri de bu, bir süre sonra seni hızlı olmaya yönlendirip alıştırıyor. 12.2 sülfatlaşma başlamış demektir, gittiği kadar gitsin, AGM olur da lityum akü için verilen paraya değmez çok da uygun değiller. Sürüşünü kameraya çekmek başlı başına insanı gaza geriren bir olay. Beğeni alacağım diye kamera olmasa 20 km daha düşük hızla gireceğin yerde insanı kudurtur ve sonuç. Şimdi beğeni yapacak yorum yapacak olanlar taziye mesajı yazıyor. Yazık oldu gencecik insana. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sürüşünü kameraya çekmek başlı başına insanı gaza geriren bir olay. Beğeni alacağım diye kamera olmasa 20 km daha düşük hızla gireceğin yerde insanı kudurtur ve sonuç. Şimdi beğeni yapacak yorum yapacak olanlar taziye mesajı yazıyor. Yazık oldu gencecik insana. Sen yanlış memlekette yaşıyorsun İstanbul’da olsan buradaki oyak beton istasyonunda çalışsan her hafta sonu darlıkta olursun. Nasıl bir yer biliyor musun full motor Motorcu Motorcu öyle bir yer rahmetli barkın Bay oğlug yoktan var etti orayı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen yanlış memlekette yaşıyorsun İstanbul’da olsan buradaki oyak beton istasyonunda çalışsan her hafta sonu darlıkta olursun. Nasıl bir yer biliyor musun full motor Motorcu Motorcu öyle bir yer rahmetli barkın Bay oğlug yoktan var etti orayı Senede 3 ay istanbul gibi burası zaten o 3 ay bitse diye bakıyoruz valla Ali. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Senede 3 ay istanbul gibi burası zaten o 3 ay bitse diye bakıyoruz valla Ali. Sen ayvalık’ta sıkılırsın, İstanbul’a taşınsan yürüyüşü Caddebostan’da motorun Şilede bisikleti de Beykoz ormanlarında yaparsın. Romantizm Büyükadada. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Daha güzel grafik yaptım . Citroeni 2012 yılında askari ücretili bir genç alsaymış, askeri ücret ile yapacağı yolculuk kmsi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Acaba asgari ücrete daha fazla zammı yapılmış yoksa benzinmi ucuzlamış diye baktım. En düşük memur maaşına oranla dedim, Memur maaşı hep askari ücretin iki katı seviyesinde. Bu durumda "Benzin ucuzladı tezim doğru çıkıyor." İşte tamamen doğru, Babam bizi Sivas'a götürürdü en az 1 ay kalmadan dönemezdik. Çünkü benzin pahalıydı. Babam sanatkardı, Galata külesinde, Küle dibinde Avize imalat dükkanı vardı. İyi para kazanırdı. Ona rağmen arabayla gezmeye pek çıkmazdı. Bu listede 1994 Skoda Forman 135 LX ile dönemin asgari ücreti ile alınabilen yakıt ve yapılan km. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Bak şu Allahın işine, Babama hak veriyorum şimdi, Adam bizi gezdirmezdi benzin yakmayalım derdi. Geçmişe dönüp bakınca adam hak veriyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Memur maaşı hep askari ücretin iki katı seviyesinde. Bu durumda "Benzin ucuzladı tezim doğru çıkıyor." iyi ki akademik yayın yazmamışsın, bayağı sorun olurdu 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: iyi ki akademik yayın yazmamışsın, bayağı sorun olurdu Tuik raporlarına girdim. 2000 yılında 1 litre benzin 525 türk lirası. Asgari ücret 110 milyonmuş . 210 litre benzin alıyorsun. 2800 km yol yapar dönemin arabası 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce eksenlerde olmayan veri ile sonuç yazmışsın da , xy ye z ilave etti isen onu bilemem Ali Darbaz yazdı: Adam bizi gezdirmezdi benzin yakmayalım derdi. ve kaç adet ev yapmıştı? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ucuzlamak fiyatın düşmesi ile olur. Alımgücü arttı demek istiyorsunuz, ama o da tek noktadan bakarsak anca bu kadar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: eksenlerde olmayan veri ile sonuç yazmışsın da , xy ye z ilave etti isen onu bilemem ve kaç adet ev yapmıştı? Boş ver sen evleri abi, Yıl sonu babamın Cruze bişilere çevirmek lazım. bana yeni hobi materyali lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts