Ali Darbaz Pazar 20:13 Yazar Paylaş Pazar 20:13 Sinan Akgöl yazdı: Çitroyenle yapilir mi diye sor Sitroen benden okeyi almış, daha ne yapsın. 3 ayda 8000 km sıfır arıza. Bakımı halen sallıyorum. tatilde parayı tükettim, okulda başladı maaş zammına kadar bişiyler yapamam heralde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 21:03 Yazar Paylaş Pazar 21:03 @Sinan Akgöl aha cevap verdi. Mühteşem üstün teknoloji ürünü ep3c ile bu yolu alacağımı duysa gözleri yaşarırdı. Bu arada adamla aynı yaştaymışız 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: isviçreye mi gidiyorsun? Neden olmasın abi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: arabayla? çok gereksiz Benim amacım farklı temalarda araba kullanmak. Yoksa uçakla gidip elin sokaklarında yürümekten ne zevk alacam Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim amacım farklı temalarda araba kullanmak. Yoksa uçakla gidip elin sokaklarında yürümekten ne zevk alacam Forumdan @Emrah Altun hocamız lpgli civic ile avrupa turu yaptı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Yoksa uçakla gidip hala coğrafya öğretisi bilnç altında.. tren var yahu , mis gibi yataklısı , pass biletlisi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 48 dakika önce Yazar Paylaş 48 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: hala coğrafya öğretisi bilnç altında.. tren var yahu , mis gibi yataklısı , pass biletlisi Kendim kullabnmadığım birşey ile seyehat etmekden rahatsız oluyorum abi. Uçağı ben süreceksem eyvallah, Trende sürebilirim. 2000 yılında Microsoft Tren similatörde tren kullanmayı öğrendim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Uçağı ben süreceksem eyvallah, haber et bilet almayalım o sefere Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Trende sürebilirim. 2000 yılında Microsoft Tren similatörde tren kullanmayı öğrendim. Her parmakta birkaç marifet Şaka bir yana, bakmayla öğrenilseydi mesleki eğitimler, uygulamalar vs hepsi kaldırılıp şu oyunu oyna, şu videoyu izle gel derlerdi sanki. Senelerdir yaptığım mesleğimde bile (lisansüstü eğitimim de olmasına rağmen) hiç "ben öğrendim" demedim, diyemedim. Özgüven iyidir ama fazla olunca da freni patlamış kamyon gibi duvara toslatır insanı. Herkesin kendi mesleği, anladığı iş neyse onu yapsın boşverin Yorum bağlantısı
Recommended Posts