İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Çitroyenle yapilir mi diye sor 

Sitroen benden okeyi almış, daha ne yapsın. 3 ayda 8000 km sıfır arıza. 

Bakımı halen sallıyorum. tatilde parayı tükettim, okulda başladı :D maaş zammına kadar bişiyler yapamam heralde. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

@Sinan Akgöl aha cevap verdi. Mühteşem üstün teknoloji ürünü ep3c ile bu yolu alacağımı duysa gözleri yaşarırdı. Bu arada adamla aynı yaştaymışız :D

image.png.9b3d8909d1b4eb116370ad24f1335db6.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

isviçreye mi gidiyorsun?

Neden olmasın abi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

arabayla?

çok gereksiz

Benim amacım farklı temalarda araba kullanmak. Yoksa uçakla gidip elin sokaklarında yürümekten ne zevk alacam

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Ali Darbaz yazdı:

Benim amacım farklı temalarda araba kullanmak. Yoksa uçakla gidip elin sokaklarında yürümekten ne zevk alacam

Forumdan @Emrah Altun hocamız lpgli civic ile avrupa turu yaptı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Yoksa uçakla gidip

hala coğrafya öğretisi bilnç altında.. tren var yahu , mis gibi yataklısı , pass biletlisi 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

hala coğrafya öğretisi bilnç altında.. tren var yahu , mis gibi yataklısı , pass biletlisi 

Kendim kullabnmadığım birşey ile seyehat etmekden rahatsız oluyorum abi. Uçağı ben süreceksem eyvallah, Trende sürebilirim. 2000 yılında Microsoft Tren similatörde tren kullanmayı öğrendim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Uçağı ben süreceksem eyvallah,

haber et bilet almayalım o sefere

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Trende sürebilirim. 2000 yılında Microsoft Tren similatörde tren kullanmayı öğrendim. 

Her parmakta birkaç marifet :)

Şaka bir yana, bakmayla öğrenilseydi mesleki eğitimler, uygulamalar vs hepsi kaldırılıp şu oyunu oyna, şu videoyu izle gel derlerdi sanki. 

Senelerdir yaptığım mesleğimde bile (lisansüstü eğitimim de olmasına rağmen) hiç "ben öğrendim" demedim, diyemedim. Özgüven iyidir ama fazla olunca da freni patlamış kamyon gibi duvara toslatır insanı. 

Herkesin kendi mesleği, anladığı iş neyse onu yapsın boşverin :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...