Ümit Türk Çarşamba 18:10 Paylaş Çarşamba 18:10 Ali Darbaz yazdı: 2012 Mini Cooper S bakıyorum hanımı ikna etsem alırım. Altınlarını bozan araba almış şimdi mahallede park yeri kalmamış bu otopark düzeninde bir çare bulmam gerek Penparka dönmüş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ümit Türk yazdı: Penparka dönmüş. Tipo gitti , Cruze ve C3 kaldı. Kapı önündede İ20 var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Aklındaki otopark. Prince motorun o büyüsüne kapılıp bir tanede Mini cooper koymak. 2012 model Asosyal BMWsi. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tipo gitti , Cruze ve C3 kaldı. Kapı önündede İ20 var. Ne demişler oturmayacağın evi kullanmayacağın arabayı almayacaksın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ümit Türk yazdı: Ne demişler oturmayacağın evi kullanmayacağın arabayı almayacaksın. 4 ev 3 araba var. Arabayıda 4 lesek yakışmaz mı. İçki sigara bilimum kumar yok. Hobi olarak arabaları monitoring ediyorum. @Sani Gerşon sunucu takip eden nöbetci personelin jargondaki adı nedir. Etkileşim adına sana sordum, yapay zeka insanları sosyalleşmekten alıkoyuyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Valla biz hep monitoring hizmeti ya da monitoring departmanı diyoruz. Arkadaşlara da ismi ile hitap edip en fazla nöbetçi diyoruz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Valla biz hep monitoring hizmeti ya da monitoring departmanı diyoruz. Arkadaşlara da ismi ile hitap edip en fazla nöbetçi diyoruz Okey ben de doğru biliyormuşum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Şu video izleyince acayip gülesim geldi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts