İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Dostlar malesef bugün kalp ağrıları nedeniyle doktarıma göründüm. Bugün kalp emzimlerimi incelediler.  Ayrıca Yarın EKG çekilecek. son 1 haftada bir sürü tahlil yapıldı ve bende hastalık paketi çıktı 

,

Şu ana kadar bende tespit edilen hastalıkları 

*Prediyabet

*Hafif Kardiyak ( yarınki ekg ile tespit kesinleşecek) , Bu erken evre damar sertliği a8teroskleroz) habericiside olabilir. 

*Gastro - Kardiyak (reflü)

* Birinci evre karaciğer yağlanması. 

11 mayıs günü doğum günümdü, domuz gribi sayesinde ne kadar hasta olduğumu öğrenmiş oldum.  10 kilo verirsem bir çok sorunum çözülecek diyorlar. :(

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Ali Darbaz yazdı:

Dostlar malesef bugün kalp ağrıları nedeniyle doktarıma göründüm. Bugün kalp emzimlerimi incelediler.  Ayrıca Yarın EKG çekilecek. son 1 haftada bir sürü tahlil yapıldı ve bende hastalık paketi çıktı 

,

*Prediyabet

*Hafif Kardiyak ( yarınki ekg ile tespit kesinleşecek) , Bu erken evre damar sertliği a8teroskleroz) habericiside olabilir. 

11 mayıs günü doğum günümdü, domuz gribi sayesinde ne kadar hasta olduğumu öğrenmiş oldum.  10 kilo verirsem bir çok sorunum çözülecek diyorlar. :(

Geçmiş Olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

1.evre karaciğer yağlanması olmayan kişi sayısı azdır 40 üzeri.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Ali Darbaz yazdı:

,

*Prediyabet

Ben genel yapacaklarınızı söyleyim, yıllardır diyet işine maruz kaldığım için az çok tecrübem var ;)

Fanta, kola gibi gazlı içecekleri kesin.

Çok yağlı kebap, et yemeği gibi yemekleri azaltın mümkünse kesin.

Yemeklerde sebzeye ağrılık verin, zeytinyağlı olursa daha iyi olur.

Gün içinde çok fazla çay, kahve tüketmeyin. Çay tüketirseniz şekersiz olacak, kahve şekersiz, günde 2 adedi geçmeyecek.

Sofradan doymadan kalkın, az ama sık yemeye çalışın. Ara öğünlerde kuruyemiş, meyve, yoğurt olabilir. Yemeklerinize ekstra tuz atmayın.

Akşam 20:00'den sonra midenize yiyecek olarak hiç bir şey girmesin. 21:00'den sonra çay-kahve içmeyin.

Son olarak 10 kilo verecekseniz ama onunla bitmeyecek. Verdiğiniz kiloyu korumak için aynı yeme şekline devam etmeniz gerekli. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirin. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Mankal yazdı:

Boy kilo kaç Ali..

1.85 kilo 87

Cihat Küçükay yazdı:

Ben genel yapacaklarınızı söyleyim, yıllardır diyet işine maruz kaldığım için az çok tecrübem var ;)

Fanta, kola gibi gazlı içecekleri kesin.

Çok yağlı kebap, et yemeği gibi yemekleri azaltın mümkünse kesin.

Yemeklerde sebzeye ağrılık verin, zeytinyağlı olursa daha iyi olur.

Gün içinde çok fazla çay, kahve tüketmeyin. Çay tüketirseniz şekersiz olacak, kahve şekersiz, günde 2 adedi geçmeyecek.

Sofradan doymadan kalkın, az ama sık yemeye çalışın. Ara öğünlerde kuruyemiş, meyve, yoğurt olabilir. Yemeklerinize ekstra tuz atmayın.

Akşam 20:00'den sonra midenize yiyecek olarak hiç bir şey girmesin. 21:00'den sonra çay-kahve içmeyin.

Son olarak 10 kilo verecekseniz ama onunla bitmeyecek. Verdiğiniz kiloyu korumak için aynı yeme şekline devam etmeniz gerekli. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirin. 

Ekg sonuçları ve kalp ultrasonlarından çıktım. sağlıklı bir kalbim var. Benim çektiğim ağrılar kas ağrısı olduğunu söylediler. D vitamini eksikliğine bağladılar.  Doktor prediyabet olman nedeniyle Kolestrol testi yapılmasını istedi. Salı günü kan verecem.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Ali Darbaz yazdı:

1.85 kilo 87

Benim boy 1.84 kilo 78 şu an..Kilom 80 i geçtiğinde kendimi çok ağır ve rahatsız hissediyorum. Aslında en ideali benim için 75.. Sana da tavsiyem 80 nin altına düşmeye çalış. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...