Ali Darbaz Pazar 21:20 Yazar Paylaş Pazar 21:20 Notumuzu alalım ve inceleyelim. https://frenchcarforum.co.uk/forum/viewtopic.php?t=61749 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Bu benim başıma geldi. Hızı 80 85 km sabitleyince hararet 85 dereceye düşüyordu. Ruslar keşfetmiş. https://www.drive2.ru/l/604057670600629000/ 20 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Bence sen karaciğeri falan bırak psikiyatriye bi randevu al. Bu nedir Allah aşkına hayattan zevk alamaz insan. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bence sen karaciğeri falan bırak psikiyatriye bi randevu al. Bu nedir Allah aşkına hayattan zevk alamaz insan. Diyete devam ediyom, hanım sümotimi ne ondan hazırladı öğle yemeği için. Kilo 85 altına inmiyor. O kadar lokantanın dükkanı pas Port zincirinin arasından geçip bir şey yememek çok insanın canını sıkıyor 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: bir şey yememek çok insanın canını sıkıyor stresin tıbbi tahlil olmaz lakin her türlü tahlildeki sonuçtan daha vahim sağlık sorunlarına yol açar, tereyağına ekmek banmadan omlet yenmeyen kahvlatı olmaz olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: stresin tıbbi tahlil olmaz lakin her türlü tahlildeki sonuçtan daha vahim sağlık sorunlarına yol açar, tereyağına ekmek banmadan omlet yenmeyen kahvlatı olmaz olsun. Arabaya yeni debriyaj seti ve debriyaj değişimi için ayırdığım paraya Skechers‘dan iki tane ortopedik yürüyüş ayakkabısı aldım. Debriyaj işini iki ay erteleyeceğim. Önce sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Önce sağlık. pasaportta vize olsa holladaya gidiş dönüş bileti dahil aynı alışverişi yapardın, sağlığ a da katkısı daha bol olabilirdi mesela 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: pasaportta vize olsa holladaya gidiş dönüş bileti dahil aynı alışverişi yapardın, sağlığ a da katkısı daha bol olabilirdi mesela abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil. bakış açısına bağlı, 1 aylık tren bileti 6000TL 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil. Columbia ayakkabı hollandada 77 euro 13000 tl. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Amcama istanbulda 2010 yılında seçip beğenip aldırdığım 1.9 jtd 105 beygirlik dobloyu satmaya karar verdik. Amcama bçgeçen sene bunun yanına ikinci doblo'yu satın almıştı. Amcam 20 yıldır aynı traktörü kullanır, 15 yıldır aynı dobloya biner. 1 sene evvel bunun 1.6 2018 modelini aldık. Eskiyi satmadan aldı. Şimdi satıyoruz kaça gider. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabaya yeni debriyaj seti ve debriyaj değişimi için ayırdığım paraya Skechers‘dan iki tane ortopedik yürüyüş ayakkabısı aldım. Debriyaj işini iki ay erteleyeceğim. Önce sağlık. viaport adamın başına bela. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 350? 350 çok değilmi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ümit Türk yazdı: viaport adamın başına bela. Meydan avm, ikea, Bu Yaka, Viaport dörtlüsüne bu ay içinde 50 bin tl para kaptırdım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Meydan avm, ikea, Bu Yaka, Viaport dörtlüsüne bu ay içinde 50 bin tl para kaptırdım. efenim dolarlamı maaş alıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 dakika önce Yazar Paylaş 5 dakika önce Ümit Türk yazdı: efenim dolarlamı maaş alıyorsunuz. Yok banka maaş promosyonlarını aldık 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Yok banka maaş promosyonlarını aldık hayrını görünüz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts