Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Notumuzu alalım ve inceleyelim. https://frenchcarforum.co.uk/forum/viewtopic.php?t=61749 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Bu benim başıma geldi. Hızı 80 85 km sabitleyince hararet 85 dereceye düşüyordu. Ruslar keşfetmiş. https://www.drive2.ru/l/604057670600629000/ 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bence sen karaciğeri falan bırak psikiyatriye bi randevu al. Bu nedir Allah aşkına hayattan zevk alamaz insan. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bence sen karaciğeri falan bırak psikiyatriye bi randevu al. Bu nedir Allah aşkına hayattan zevk alamaz insan. Diyete devam ediyom, hanım sümotimi ne ondan hazırladı öğle yemeği için. Kilo 85 altına inmiyor. O kadar lokantanın dükkanı pas Port zincirinin arasından geçip bir şey yememek çok insanın canını sıkıyor 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: bir şey yememek çok insanın canını sıkıyor stresin tıbbi tahlil olmaz lakin her türlü tahlildeki sonuçtan daha vahim sağlık sorunlarına yol açar, tereyağına ekmek banmadan omlet yenmeyen kahvlatı olmaz olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: stresin tıbbi tahlil olmaz lakin her türlü tahlildeki sonuçtan daha vahim sağlık sorunlarına yol açar, tereyağına ekmek banmadan omlet yenmeyen kahvlatı olmaz olsun. Arabaya yeni debriyaj seti ve debriyaj değişimi için ayırdığım paraya Skechers‘dan iki tane ortopedik yürüyüş ayakkabısı aldım. Debriyaj işini iki ay erteleyeceğim. Önce sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Önce sağlık. pasaportta vize olsa holladaya gidiş dönüş bileti dahil aynı alışverişi yapardın, sağlığ a da katkısı daha bol olabilirdi mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: pasaportta vize olsa holladaya gidiş dönüş bileti dahil aynı alışverişi yapardın, sağlığ a da katkısı daha bol olabilirdi mesela abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Ali Darbaz yazdı: abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil. bakış açısına bağlı, 1 aylık tren bileti 6000TL Yorum bağlantısı
Recommended Posts