İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

İlkay Başaran

Bence sen karaciğeri falan bırak psikiyatriye bi randevu al. Bu nedir Allah aşkına hayattan zevk alamaz insan.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Bence sen karaciğeri falan bırak psikiyatriye bi randevu al. Bu nedir Allah aşkına hayattan zevk alamaz insan.

Diyete devam ediyom, hanım sümotimi ne ondan hazırladı öğle yemeği için. Kilo 85 altına inmiyor.

O kadar lokantanın dükkanı pas Port zincirinin arasından geçip bir şey yememek çok insanın canını sıkıyor 

IMG_0448.jpeg

IMG_0449.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

bir şey yememek çok insanın canını sıkıyor 

stresin tıbbi tahlil olmaz lakin her türlü tahlildeki sonuçtan daha vahim sağlık sorunlarına yol açar, tereyağına ekmek banmadan omlet yenmeyen kahvlatı olmaz olsun.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

stresin tıbbi tahlil olmaz lakin her türlü tahlildeki sonuçtan daha vahim sağlık sorunlarına yol açar, tereyağına ekmek banmadan omlet yenmeyen kahvlatı olmaz olsun.

Arabaya yeni debriyaj seti ve debriyaj değişimi için ayırdığım paraya Skechers‘dan iki tane ortopedik yürüyüş ayakkabısı aldım. Debriyaj işini iki ay erteleyeceğim. Önce sağlık.

IMG_0452.jpeg

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Önce sağlık.

pasaportta vize olsa holladaya gidiş dönüş bileti dahil aynı alışverişi yapardın, sağlığ a da katkısı daha bol olabilirdi mesela

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

pasaportta vize olsa holladaya gidiş dönüş bileti dahil aynı alışverişi yapardın, sağlığ a da katkısı daha bol olabilirdi mesela

abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil.

bakış açısına bağlı, 1 aylık tren bileti 6000TL

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Adnan Çakır
  • Yeni Oluştur...