Çağlar Bayur Çarşamba 13:24 Paylaş Çarşamba 13:24 Ali Darbaz yazdı: Citroende hız sabitlemede var. gerçek haypırcı u cc düğmesini söker atar. tüketim düşmanı Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Çarşamba 19:36 Paylaş Çarşamba 19:36 (düzenlendi) 1.5~ 2 lt yağ ücretini maliyetlere eklemeyi unutmayın. Çarşamba 19:38 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:23 Yazar Paylaş Dün saat 09:23 Sivas iptal elimi alçıya alınacak Tendon kapardım. Birazdan ortopedi ameliyatına gireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 11:53 Paylaş Dün saat 11:53 Geçmiş olsun Çalışmana da engel olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Geçmiş olsun. Elde tendon nasıl kopar? Bir yaşıma daha girdim. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Geçmiş olsun. Elde tendon nasıl kopar? Bir yaşıma daha girdim. Ufak bir kesiye bakar lokalizasyona denk gelmesi yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Koray Demir yazdı: Ufak bir kesiye bakar lokalizasyona denk gelmesi yeterli. Hımm demek kesi ile. Ben de bacak gibi zora geldi sıyırdı sandım bir an. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Citroën ile yarın doktora gitsem yolda polis çevirirse bana ceza yazar mı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Geçmiş olsun Ali Bey. Evde FS oynatır mı? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Geçmiş olsun. Elde tendon nasıl kopar? Bir yaşıma daha girdim. Bir arkadaşım parmağıyla üstünü çekiştirirken kopardı. Ters bir hareketle gerilime bakıyor ne yazıkki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Şansıma kardeşim izinli ondan destek isteyeceğim O da Acemi şoför bakalım beni hastaneye götürebilecek mi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Çok geçmiş olsun abi, görünen sağ el c3 ile temkinli şekilde gidilir 7 saat önce tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts