Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Pendik Sahilde bakım yapıyoruz... Polen filtreli ters takılmıştı , bunca zaman sonra çıkartıp ters çevirmek olmaz idi. Ben de sadece 250 lira vererek sözde karbonlu filtre aldım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Şunu takacak bir elektrikci bulursam süper olacak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bakın ne buldum.. daha 56000 kmde B16xer motor Delta 2 platformu sedan buldum.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Şirket arabasını bu kadar küstahça kullanırsam var olan hakkımı da kaybederim. Zaten ücretsiz kullanım hakkı 400 km’den 200 km’ye düşürüldü. Yönetim işi sıkı takip ediyor. Araçların hepsinde sürücünün uygunsuz süreçleri takip eden avise ait sensörlü takip cihazı var. Yüksek hız yaptım yolları bile raporluyor. Araçların kaskoları Rent a car kaskosu. Araç içinde bulunan ikinci şahıslara destek vermiyor. Mesai saati dışında kullanımlarda idari işlere bilgi gidiyor. Hız Sınırı olan yollar da hızı aşarsamsam idari işlere dökümante ediliyor. Çok isabetli ve yerinde bir uygulama olmuş. Sizin yönetimi takdir ettim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce 177 sayfa olmuş yeni bi konuyu hakediyorsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: 177 sayfa olmuş yeni bi konuyu hakediyorsun Şu araba satılırmı ya. Datluluğa bak... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce (düzenlendi) Citroen ec3 inceledim. 1.570 fiyat verdiler full paket için. Beni aşar. Benim c3 yaşı dan dolayı takasa almıyorlar. Böylece c3 hayatına bizde devam eder. 30 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Buda bugünün tüketim verisi olsun. Üstün egs5 şanzımanın, ep3c motorla dansı bize 4.6 litre /100 km tüketim olarak yansıyor. Neredeyse bir egea 1.3 multijet. Klimada açık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts