Doğan Arşiray 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: böyle şeylerin türk halkının satın alma kriterlerini etkileyeceğini düşünmenize şaşırdım etkilemiyorki zaten. ısı pompası olmayan gözden düşen elektriklinizi ederinden alırım. net. 2 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 10:47 Paylaş Dün saat 10:47 Mehmet Göktürk yazdı: Isı pompası dolandırma diye bir sürü basında çıktı. komşum torres EV alıyorum dedi. dedim bak ısı pompası var denmiş ama yokmuş falan dedim. bize ısı pompası var demediler zaten dedi aldı. araç güzel ama beğeniyorum. tank gibi alet Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Kayınbaba 2 seneyi geçmiş ful hor kullanım tarlalarda arıza vs yok epey memnun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Gök yazdı: Kayınbaba 2 seneyi geçmiş ful hor kullanım tarlalarda arıza vs yok epey memnun kayınbaba ne ekiyor? Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kayınbaba ne ekiyor? Toga biniyor Onun dışında meyve üreticisi o her ağaç var onda 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts