Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erkam Elma yazdı: Yeni konu açmadan buradan sormak istedim 1 ekim çıkışlı T10X uzun menzil mavi renk içi bej 200 km de aracın satılması gerekiyor fiyat konusunda ne önerirsiniz şu an sıfırını alan hangi şartlar ile sahip ollabiliyor ona bakmalı oradan % olarak hesaplaanabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şimdi şöyle bir video gördüm. İnsanlar sırf Togg diye korumaya, araç Togg değil demeye falan başlamışlar. Video görüntüleri çıkınca tabi ses kesiliyor. Ancak unutmayalım, elektrikli yangını Togg'a özel değil. Merso'lar, Tesla'lar da yandı. https://x.com/acarzeyd/status/2107393572483764236 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Mg yanmıyor kesin bilgi. şarj olamıyor yabancı😁 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Ali Gülmez yazdı: togg larda ilginç sorunlar hasıl olmaya başladı bu obc zaten biliniyordu ancak iyice ortaya çıkmaya başlamış 80 kw dc şarj hızını geçemeyen araçlarda obc sorunu var ve obc ile birlikte batarya da değişmesi gerekiyormuş Özellikle 22 kw ac şarjı destekleyen togg larda bu sorun görülüyor Yine araç kameraları su alıp görüntü bozuluyor daha önceden serviste kameraları koruması değişip yeniden su alan togg var bu 22 kw ac güzel bir sistem ancak obc ye çok yük bindiriyormuş Obc ile dc şarjın alakası yok. 80kW’yı geçmeyenlerle ilgili servis şikayeti pek yok genelde çözüyorlar. Çözülmezse batarya değişimi yapılıyor. 22 kW OBC 2 çeşit var bazıları italyan onlarda sorun yok bazıları Çin, onlar çabuk bozuluyor ve bu sebeple AC şarj olmuyor. Servis ilkinde ücretsiz değiştirip ikincisinde nereden şarj ettiğini sorgularım ona göre diyor. Hazirandan beri Çin obc kalmadı artık başka bir obc’ye geçildi o 11 kW destekliyor. Kameralar ilginçtir ki 1.7.2’ye geçen araçlarda birden bire bozuldu ve çoğunun kamerası değiştirilmek zorunda kalındı. Bir kısmı da yazılımla düzelmiş. Benim bildiklerim bunlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts