İçeriğe Yönlendir

Togg Satışları Yavaş mı İlerliyor?

Özgür ÇETİNKAYA

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Erkam Elma yazdı:

Yeni konu açmadan buradan sormak istedim  1 ekim çıkışlı T10X uzun menzil mavi renk içi  bej 200 km de aracın satılması gerekiyor fiyat konusunda ne önerirsiniz:unsure2:

şu an sıfırını alan hangi şartlar ile sahip ollabiliyor ona bakmalı oradan % olarak hesaplaanabilir

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şimdi şöyle bir video gördüm. İnsanlar sırf Togg diye korumaya, araç Togg değil demeye falan başlamışlar. Video görüntüleri çıkınca tabi ses kesiliyor.

Ancak unutmayalım, elektrikli yangını Togg'a özel değil. Merso'lar, Tesla'lar da yandı.

https://x.com/acarzeyd/status/2107393572483764236

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mg yanmıyor kesin bilgi. şarj olamıyor yabancı😁

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Ali Gülmez yazdı:

togg larda ilginç sorunlar hasıl olmaya başladı

bu obc zaten biliniyordu ancak iyice ortaya çıkmaya başlamış

80 kw dc şarj hızını geçemeyen araçlarda obc sorunu var ve obc ile birlikte batarya da değişmesi gerekiyormuş

Özellikle 22 kw ac şarjı destekleyen togg larda bu sorun görülüyor

Yine araç kameraları su alıp görüntü bozuluyor daha önceden serviste kameraları koruması değişip yeniden su alan togg var

bu 22 kw ac güzel bir sistem ancak obc ye çok yük bindiriyormuş

Obc ile dc şarjın alakası yok. 80kW’yı geçmeyenlerle ilgili servis şikayeti pek yok genelde çözüyorlar. Çözülmezse batarya değişimi yapılıyor.

22 kW OBC 2 çeşit var bazıları italyan onlarda sorun yok bazıları Çin, onlar çabuk bozuluyor ve bu sebeple AC şarj olmuyor. Servis ilkinde ücretsiz değiştirip ikincisinde nereden şarj ettiğini sorgularım ona göre diyor. Hazirandan beri Çin obc kalmadı artık başka bir obc’ye geçildi o 11 kW destekliyor.

Kameralar ilginçtir ki 1.7.2’ye geçen araçlarda birden bire bozuldu ve çoğunun kamerası değiştirilmek zorunda kalındı. Bir kısmı da yazılımla düzelmiş.

Benim bildiklerim bunlar. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...