Recep Demirci 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: ben şimdi alakasız yerlere radar işaretlemesi yapmazmıyım Zaten bu radar ekleme özelliği çıkmış diye duyduğumdan beri hep aklıma bu husus geliyor. Eskiden karşıdan gelen sürücüler yazıyorlar diye kastettikleri el işareti yaparlardı. Şimdi devir değişti tabi dijital ortam millet haritalara yeri işaretliyor. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Bu Google beni Sofya -> Sarajevo seyahatinde bir orman yoluna soktu 2 çocuk ve hanım akşam hava kararmak üzereyken üstelik. Bildiğin offroad yolu, gittim gittim ve yol bitti. Bildiğin yol bitti. Tekerlek izleri yavaş yavaş kayboldu ve çimen oldu her taraf. Avrupa'da yolun sonuna geldik yani. İşin garibi peşimde bir sürü yabancı plakalı araba komple gidiyoruz herkeste Google Maps açık. Herkes şaşkın. 7 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Ürgüpten Nevşehire geçerken dün beni çıkmaz sokak tabelası olan, çalışma olan bir yola soktu yandex. üstelik haritasında da ilerinin kapalı olduğu görünüyor. Bu aralar navigasyon işi çok berbat olmaya başladı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Haftasonu memleketten gelirken kullandım, işe yarıyor, radara yaklaşınca hâlâ orda mı evet/hayır diye soruyor. Araç arıza bildirimi de gördüm lastik değişimi vardı emniyet şeridinde. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Kasım Paylaş 3 Kasım *Google yeni güncellemeler duyurmuş: Artık haritalarda aktivite fikirleri alabiliyor muşsunuz yani lokanta, bar, canlı müzik vesaire gibi. *Görseller iyileştirilerek üç boyutlu görüntülerle navigasyon desteklenecekmiş. Rota boyunca keşif özellikleri eklenmiş. Gittiğiniz rota üzerindeki tarihi mekanlar, turistik yerler manzaralı alanlar ve benzeri gibi yerleri size önerecekmiş. *Kış yaklaşırken, rotanız üzerindeki hava koşulları kesintilerini, su baskınları, temizlenmemiş yollar ve düşük görünürlük gibi durumları artık görebilecek ve bildirebilecekmişiz. Kaynak: X (Twitter) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Harita çözünürlüğünün iznini alsınlar önce 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Radar özelliği iptal edilmeli bence. Güvenlikle alakalı problemler ortaya çıkıyor tabi ilgilenenler için. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Radar halâ burada mı diye soruyor. Fakat sesli bir bildirim olmadığı için hep gözün orada olması gerekiyor; dikkat dağıtıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Bu konuda rusları destekliyorum.. sıkıysa destekleme, sen var almak bir tutam nükleer? 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: sıkıysa destekleme, sen var almak bir tutam nükleer? verecek taviz... Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 Kasım Paylaş 6 Kasım çok güzel özellik geçen yolumun üzerinde kaza var dedi yoldaki virajdan dolayı göremedim virajı dönünce 3 araç birbirine girmiş hepsi ayrı yerde ve hepsi pert Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Bi ben nefret ediyorum galiba.. Sola dön diyor giriyorum iki dakka gitmeden ki dogru guzergah gibi göstermeye devam edip Yeni rota olusturuluyor diyor.. Ben bundan bisey anlamadım gitti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Alpay Sumer yazdı: Bi ben nefret ediyorum galiba.. Sola dön diyor giriyorum iki dakka gitmeden ki dogru guzergah gibi göstermeye devam edip Yeni rota olusturuluyor diyor.. Ben bundan bisey anlamadım gitti Google haritalar şehir içinde bizim 300 ile falan gittiğimizi düşünüp iki sokak önceden sola dön diyor.. Uyarıya dikkat edersen yandın.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Google haritalar şehir içinde bizim 300 ile falan gittiğimizi düşünüp iki sokak önceden sola dön diyor.. Uyarıya dikkat edersen yandın.. yolu bilsek zaten sormayiz ki mecburiyetten muhatap oluyorum 😂 Ben çözemedim hala mantıgını.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Alpay Sumer yazdı: yolu bilsek zaten sormayiz ki mecburiyetten muhatap oluyorum 😂 Ben çözemedim hala mantıgını.. Kadın mantığında düşün basit düşünme. Dön dediği gibi dönme. Hangi sol neden bu sol google başkasını mi düşünüyor kesin hayatında biri var vs. Kuru fasulyenin güzel olduğunu ne bilsin Google. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Metin Akbal yazdı: Kadın mantığında düşün basit düşünme. Dön dediği gibi dönme. Hangi sol neden bu sol google başkasını mi düşünüyor kesin hayatında biri var vs. Kuru fasulyenin güzel olduğunu ne bilsin Google. kadın dön dediyse dönülmezse adamın başına ne gelir sen bilmiyormusun Emir telakki sayıp dedigini yapınca yok yine memnun degil 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Alpay Sumer yazdı: kadın dön dediyse dönülmezse adamın başına ne gelir sen bilmiyormusun Emir telakki sayıp dedigini yapınca yok yine memnun degil 😂 Hacı sen olayı anlamamissin. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Metin Akbal yazdı: Hacı sen olayı anlamamissin. Demekki.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Alpay Sumer yazdı: Demekki.. Kadınlara ne soylemeyeciz diye düşündükce ne söyleyeceğimiz sasiriyoz 😬 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Metin Akbal yazdı: Kadınlara ne soylemeyeciz diye düşündükce ne söyleyeceğimiz sasiriyoz 😬 Kızım 8-9 yaşındaydı, Talha adında bir arkadaşım var, babası arayıp olur olmaz bir şeyler soruyordu mesleki. Telefona TALHA BABA diye kaydetmiştim.. Akşam saat 22:00 gibi gene aradı adam, kızım da yanımda oturuyor, telefonu aldım baktım bizim adam arıyor, telefonu sessize alıp geri yanıma koydum. Kızım döndü bana, "baba arayan kim?" dedi. Arkadaşımın babası dedim.. Baba, arkadaşının babasını neden TATLI BELA diye kaydettin ki telefonuna, annem görürse hoş olmaz dedi.. Gözleri bozuk garibim, düzgün okuyamamış. Gülmekten cevap veremedim ama daha 8 yaşında bu kodlamaya şapka çıkartırım 1 9 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Alpay Sumer yazdı: Bi ben nefret ediyorum galiba.. Sola dön diyor giriyorum iki dakka gitmeden ki dogru guzergah gibi göstermeye devam edip Yeni rota olusturuluyor diyor.. Ben bundan bisey anlamadım gitti Ekrandan haritayı da takip etmek gerekiyor. Genellikle belli bir mesafe önceden dönüş önerisini veriyor, fakat bazen haber verdiği nokta ile dönüş yapacağınız nokta arasında bir başka dönüş yolu da bulunabiliyor. Biz sola dönün dediği anda hemen ilk sola dönülecek zannediyoruz, halbuki program belli bir mesafeyi esas alarak dönüş komutu veriyor. Benim takıldığım baxka bir konu var. Son güncellemelerden birisinde "RAMPYA GİRİN" kavramı eklendi. Rampadan meyi kastediyor anlamak mümkün değil. Soldaki yol mu rampa, sağdaki yol mu rampa anlaşılmıyor. Ekrandaki haritaya bakıp meseleyi çözebilirsen ne ala. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Rıdvan Ergün yazdı: Ekrandan haritayı da takip etmek gerekiyor. Genellikle belli bir mesafe önceden dönüş önerisini veriyor, fakat bazen haber verdiği nokta ile dönüş yapacağınız nokta arasında bir başka dönüş yolu da bulunabiliyor. Biz sola dönün dediği anda hemen ilk sola dönülecek zannediyoruz, halbuki program belli bir mesafeyi esas alarak dönüş komutu veriyor. Benim takıldığım baxka bir konu var. Son güncellemelerden birisinde "RAMPYA GİRİN" kavramı eklendi. Rampadan meyi kastediyor anlamak mümkün değil. Soldaki yol mu rampa, sağdaki yol mu rampa anlaşılmıyor. Ekrandaki haritaya bakıp meseleyi çözebilirsen ne ala. Yok yaa olmuyor.. Ekrandan takip ediyorum dön diyor dönüyorum dogru gittigini de onaylarcasına renklerle ve okla devam ediyor sonra bi anda yeni rota diyor.. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 14 Kasım Paylaş 14 Kasım Alpay Sumer yazdı: Yok yaa olmuyor.. Ekrandan takip ediyorum dön diyor dönüyorum dogru gittigini de onaylarcasına renklerle ve okla devam ediyor sonra bi anda yeni rota diyor.. Dön diyince hemen dönmemek lazım 😄 Google haritalarda beni bunalıma sokan "rampaya girin" lafı.. Rampa nere, kime göre neye göre neresi rampa? Anlayabilene aşkolsun 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Kasım Paylaş 14 Kasım Rıdvan Ergün yazdı: Dön diyince hemen dönmemek lazım 😄 Google haritalarda beni bunalıma sokan "rampaya girin" lafı.. Rampa nere, kime göre neye göre neresi rampa? Anlayabilene aşkolsun Hayır bence Kuzeybati yonunde ilerleyin en berbatı yaa.. Yönü bilmiyoruz kaybolmuşuz zaten..Yönü bilsek zaten ona mı sorarız? Caresizlikten navigaayona sormusuz oda bize olmadik zorluk pesinde.. Dön demis daha ne inatlasayim ben onla 🤣 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts