İçeriğe Yönlendir

KVKK Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

almanya’ya tebligat yolluyoruz. Yerine gitmediği olmuyor. Ptt olsa o zarf iran’dan çıkardı

Ben bi ara forum sticker ve logosunu ptt iel yolluyordum.. Abartısız %20'si ancak ulaşıyordu. 

Bir keresinde ısrarla aynı kişiye 3 defa yolladım, teslim etmediler. 

Ptt şubesini aradım. Müdürü ile görüşüp teslim ettirmiştim. 

Kayıtlı gönderirsen götürüyorlar o da 30 lira. 

,

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Mehmet Ozyurek
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir kazamız oldu. 

Kazada polisler gelip tutanak tuttu. 

Aynı gün, kaza tutanağı çıkmadan, serviste dosya açılmadan, kazadan 3-4 saat sonra kendini avukat olarak tanıtan iş takipçiler kaza yapmışsınız bize vekalet verin, tazminatlarınızı takip edelim alalım, biz % 20-25-30 alalım, size geri kalanını verelim diye aramaya başladı.. 

Olay henüz tamamen karakol aşamasında. 

Nerede kaldı bizim KVKK

Bizim Kişisel verileri kimler kimlere satıyor ? 

Güncelleme

Bir kazamız olmadı, ancak sbm'de plakamızı sorguladığımızda kaza olmuş, tutanak tutulmuş gibi değerlendirme yapılmış, sonuçta kusursuz olduğumuza karar verilmiş.. 

Buraya kadar normal, plakamızı yanlış girmişler, bu düzeltilir. Nitekim bir talep ile düzeltildi de.. 

Ancak bu süreçte sigortalıya bir çok kişi, kaza yapmışsınız, kusurunuz yok, karşı taraftan değer kaybı alalım bize vekalet verin diye arayanlar oldu.. 

Ortada kaza yok, tutanak yok, tamirci yok, eksper yok.. Sadece yanlışlıkla plakamız girilmiş. 

Acaba bu bilgiler piyasaya tramerden mi sızıyor. 

Gerçekten tutanak olunca; acente mi verdi, tamirci mi yoksa eksper mi verdi bilgileri diye boşa suç atmışız insanlara. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

iki tarafıda arıyorlar, dosyayla biz ilgileniyoruz, karşı taraf sizi şikayet etti, sizde isterseniz evrakları verin işlemleri daha hızlı hallederiz sizin lehinize olur diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

piyasaya tramerden mi sızıyor. 

özel bir firmadan bilgi sızması gayet normal bu devirde?

Mehmet Ozyurek yazdı:

boşa suç atmışız insanlara. 

öpüşün barışın siz kardeşsiniz

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Her yerden sızar arkadaşlar. Kıytırık kargoda bile TC kimlik adres telefon za zu saklanıyor. Her yerden sızar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...