Ümit Türk 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Mora dönüşen televiyonumdaki ledleri değiştirmek istiyordum. Uzun zamandır değiştirmeye korktuğum ledleri sonunda değiştirdim. Öncesi ve Sonrasını paylaşıyorum. İşini bilen birine yaptırmak önemli. Böyle olmasının sebebi canlı modda açık olması. 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Şümdi geldi foto. Demin ne olduysa yarımdı Ledin mora döndüğüne ilk defa şahit oldum. Ekseri led değil de sürücüsü fazla voltaj veya akım verip ledin ışık rengini saptırır Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Dedim benim fotoda mı sorun var ya renk körümüyüm diye korkmadım değil. Servet abi yine ters köşe yaptı 🤪 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Ümit Türk yazdı: Dedim benim fotoda mı sorun var ya renk körümüyüm diye korkmadım değil. Servet abi yine ters köşe yaptı 🤪 İhtiyar, hoş görmek gerekir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Servet Aydın yazdı: Şümdi geldi foto. Demin ne olduysa yarımdı Ledin mora döndüğüne ilk defa şahit oldum. Ekseri led değil de sürücüsü fazla voltaj veya akım verip ledin ışık rengini saptırır çok gördüm abi google der ki ledin üzerindeki fosfot kaplama giderse ışık mora dönüyormuş 2 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Led nasıl Xenon ampül gibi geçince renkleri mora dönermiş... Çok şaşırdım ama güzel olmuş elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Eylül Paylaş 24 Eylül güzel olmuş eski haline kavuşmuş diyebiliriz , herkes paneli kendisi yapıyor diye seviyor LG tv leri ama en çok led arızası veren tv lerden birisidir kendisi , Tv de her zaman tercihim philips 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Hakan Tarım yazdı: İhtiyar, hoş görmek gerekir. Kaşırım 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Eylül Paylaş 24 Eylül vestel lcd curve tv 1.5 yıl içinde mos mor olmuş tanıdıklar uzun süre öyle kullanmış ancak mor iken izlemek göz sağlığı için tehlikeli tanıdıklar tamir yaptıramadı çöpe atıp yeni tv aldılar 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Murat Öngür yazdı: güzel olmuş eski haline kavuşmuş diyebiliriz , herkes paneli kendisi yapıyor diye seviyor LG tv leri ama en çok led arızası veren tv lerden birisidir kendisi , Tv de her zaman tercihim philips Bende 2012 yılında aldığımız bir LG televizyon var, bozulsa da yenisini alsak diye bekliyorum :S 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Murat Öngür yazdı: güzel olmuş eski haline kavuşmuş diyebiliriz , herkes paneli kendisi yapıyor diye seviyor LG tv leri ama en çok led arızası veren tv lerden birisidir kendisi , Tv de her zaman tercihim philips ooo kalsın. durup duruken bozuldu bizdeki. anakartını yaptırıp sattım. yeniyken süper ama 6 7 sene sonra çöp oluyor. gittim ucuzundan TCL aldım . 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Harun Kocaçalışkan yazdı: Bende 2012 yılında aldığımız bir LG televizyon var, bozulsa da yenisini alsak diye bekliyorum :S Olabilir aslında elektronik birazda şans meselesi elektronik cihazlarda mutlaka akım koruyucu kullanmak lazım kullandığında kolay kolay bir şey olmuyor Doğan Arşiray yazdı: ooo kalsın. durup duruken bozuldu bizdeki. anakartını yaptırıp sattım. yeniyken süper ama 6 7 sene sonra çöp oluyor. gittim ucuzundan TCL aldım . Philips den bahsediyorsanız 6-7 sene diye bende ilk çıkan ledlerden var alalı 13 sene oldu maşallah tık yok daha . sonra ambilagt ve andriodli modelini aldım oda çok iyi ve menü geçişleri çok hızlı . ama dediğim gibi birazda şans işidir elektronik işi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Ümit Türk yazdı: Mora dönüşen televiyonumdaki ledleri değiştirmek istiyordum. Uzun zamandır değiştirmeye korktuğum ledleri sonunda değiştirdim. İşini bilen birine yaptırmak önemli. Eline sağlık, anlatıma göre işi bilen sensin benim de samsung led tv de 10-15 dk çalıştıktan sonra ekrana beyaz ışık gelip gidiyor sürekli(arabanın sinyali gibi), konuyu görünce bana da bi cesaret geldi. Nelere dikkat etmek lazım? Ledleri nereden temin ettin? Tamirci led değişimi minimum 2500 tl tutar dedi(video atmıştım). Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Eline sağlık, anlatıma göre işi bilen sensin benim de samsung led tv de 10-15 dk çalıştıktan sonra ekrana beyaz ışık gelip gidiyor sürekli(arabanın sinyali gibi), konuyu görünce bana da bi cesaret geldi. Nelere dikkat etmek lazım? Ledleri nereden temin ettin? Tamirci led değişimi minimum 2500 tl tutar dedi(video atmıştım). Valla Televizyon tamiricisine verdik 2500 TL dedi 2000 ne anlaştık. 1500-2500-3500 TL seçenekleri sundu. Biz 2500 dedik ama artık 1500 TL malzememi taktı günahı boynuna 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Murat Öngür yazdı: Philips den bahsediyorsanız 6-7 sene diye bende ilk çıkan ledlerden var alalı 13 sene oldu maşallah tık yok daha . sonra ambilagt ve andriodli modelini aldım oda çok iyi ve menü geçişleri çok hızlı . ama dediğim gibi birazda şans işidir elektronik işi tabi evet philips ambilight. hemde en üst modellerden birisiydi zamanında. yetkili tamircisine sordum philips alma dedi. o derece usanmış adam. konusu vardı forumda. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Ali Gülmez yazdı: mor iken izlemek göz sağlığı için tehlikeli Adamın beyninde melatonin bırakmaz. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Adamın beyninde melatonin bırakmaz. sabah erkenden izlesin. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Doğan Arşiray yazdı: sabah erkenden izlesin. O olur, hem akşam ezanından sonra televizyon kapamak için güzel bir sebep, eskiden olduğu gibi, aile içi iletişim artar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Harun Kocaçalışkan yazdı: Bende 2012 yılında aldığımız bir LG televizyon var, bozulsa da yenisini alsak diye bekliyorum :S Bende 2000 yılı civarında HSBC bankası harcama sözüne istinaden aldığım Vestel Millenium serisi var.. Bozulsa da yenisini alsam diye bekledim. hala çalışıyor. Tabi çoktan yenisini aldım. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Bende 2000 yılı civarında HSBC bankası harcama sözüne istinaden aldığım Vestel Millenium serisi var.. Bozulsa da yenisini alsam diye bekledim. hala çalışıyor. Tabi çoktan yenisini aldım. düplü yani. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Bende 2000 yılı civarında HSBC bankası harcama sözüne istinaden aldığım Vestel Millenium serisi var.. Bozulsa da yenisini alsam diye bekledim. hala çalışıyor. Tabi çoktan yenisini aldım. Bizde 1990 yılında aldığımız philips tüplü tvyi bu sene emekli ettik. Köyde duruyordu, babam ara sıra açıyordu. Bozulunca tamirci uğraşamam demiş, attık biz de. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Ümit Türk yazdı: düplü yani. Yok be.. LCD şundan 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Samsungla hep sorun yaşadık bir daha kapımdan sokmam Bendeki 40 inç lcd taş gibi ama Annemlerdeki tv nin tam ortasında yeşil tek sıra çizgi çıktı yatak odasına koyduk 4 sene önce aldıkları 50 inç samsung garanti biter bitmez yatayda 2 sıra çizgi çıktı garanti uzatma olduğu için iç panel değişti Yeni panel ise 1 yıl olmadan yine aynı arızayı yaptı samsung almayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts