Alişan YILMAZ 29 Eylül Paylaş 29 Eylül Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama aracımın farları uzun zamandır sarıydı. Mondeo varken farları temizlemiştim zımparayla ve üzerine cam verniği atmıştım ama şimdi o kadar zamanım yoktu. Yurtdışı alışveriş sitesinden bir cam temizleme ürünü aldım kullanıcılar çok memnundu denemek istedim ve ben de memnun kaldım. Dışarıdaki sarılıklar vs. gitti tabi ne kadar sürecek bilmiyorum ama şuan farın dışı çok tatlı oldu. Süreci videoladım umarım işinize yarar. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül Paylaş 29 Eylül bu kadar hızlı ve zahmetsizce çok acaip miş süper 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Uzun vadede durum paylaşır mısınız? Ne süre ile iyi durumda kalacak, kullanımı oldukça kolay imiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül Paylaş 30 Eylül 5 li limitetakıldım ekim ayında bakalım bakalım 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Şöyle bir çalışma yapamadım ben far camı aldım sahibinden den değiştirdim ML'de 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Çağlar Bayur yazdı: bu kadar hızlı ve zahmetsizce çok acaip miş süper Abi valla ben de inanmadım ama sarılığı aldı. Ayhan Asil yazdı: Fiyat ve link paylaşırmısınız. Fiyat 160 lira olmuş galiba açıklamaya koymuştum. Murat Sahın yazdı: Uzun vadede durum paylaşır mısınız? Ne süre ile iyi durumda kalacak, kullanımı oldukça kolay imiş. Bugün yağmur yağdı şansıma okuldan çıkar çıkmaz farlara bakacağım :) Talha Bilgi yazdı: Şöyle bir çalışma yapamadım ben far camı aldım sahibinden den değiştirdim ML'de Aslında o da mantıklı da işte ısıtıcı ile mondeonun camı zor sökülüyordu kuga da zor sökülür diye hiç girmedim o işe ☺ Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 30 Eylül Paylaş 30 Eylül (düzenlendi) Güzel ürünmüş. Bir kere temizleyip PPF kaplattım. Kaç yıldır kafam rahat. Hatta sıfır aldığım araçta önlem olarak PPF kapladım farları. 30 Eylül tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Mustafa Arıkan yazdı: Güzel ürünmüş. Bir kere temizleyip PPF kaplattım. Kaç yıldır kafam rahat. Hatta sıfır aldığım araçta önlem olarak PPF kapladım farları. Aynen en mantıklısı o bence de. Önceki aracımda yaptırmıştım da bunda hiç zamanım olmadı. Sıradaki işlemler o olacak Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Ayhan Asil yazdı: PPF nedir.? Araç kaplamasında kullanılan şeffaf malzeme ppf diye geçiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Cem Işık yazdı: Araç kaplamasında kullanılan şeffaf malzeme ppf diye geçiyor.. Çok teşekkür ederim Av. Bey, ilk kez duydum. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Paint Protection Film - boya koruma filmi diye geçiyor.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Bu malzeme cilalı pasta gibi birşey. Turtle waxın da kaporta için buna benzer bir ürünü vardı. Eski lacivert aracımda lekeleri çıkarıyor , kılcal çizikleri kapatıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts