Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gagıldan gelenler adına, bu sigortayı lpg ye nasıl bağladık? Varlığı yeter bence. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Varlığı yeter bence. teknik düşünme diyorsun, olabilir mantıklı Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Geçmiş olsun. Kavrulan kablolar izolasyonunu kaybedip acaba birbirine değmiş olabilir mi? Bir kontrol fena olmaz tesisatı. teşekkür ederim. motor ici tesisatini kışın bastan sona elden gecirmistim. sanmam ama tekrarlarsa yine de kontrol ederim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: teknik düşünme diyorsun, olabilir mantıklı LPG li olmayan hiç bir arabamda elektrik sistemi sorunu yaşamadım abi. Ama Pejo 306 LPG vardı hep röle yakar sigorta atardı. Hep LPG yüzünden oldu. Kesin öyle olmalı. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: LPG li olmayan hiç bir arabamda elektrik sistemi sorunu yaşamadım abi. Ama Pejo 306 LPG vardı hep röle yakar sigorta atardı. Hep LPG yüzünden oldu. Kesin öyle olmalı. isinin ehli yerlerde baglanti yapılırsa hic sorun olmaz. en basit ornek elektrigi kontak hattindan almak yerine bobin veya ecu dan alirlar is bilmezler. sonra ne ecu ne atesleme sorunu biter 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Pejo 306 buna zenon ampul bile taksan silecek motoru yanardı, tekil örnek teknik kıyas olmaz, sanayide yek markaya özel elektronikçi pug için var. Ali Darbaz yazdı: Kesin öyle olmalı. akademik olarak iyi ki bunun karşılığı yok , bazı coğrafyalarda. benim arabalar da hep bayram tatili öncesi arızalanırdı mesela ama konu ile ilgisi yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Coşku Mert yazdı: isinin ehli yerlerde baglanti yapılırsa hic sorun olmaz. en basit ornek elektrigi kontak hattindan almak yerine bobin veya ecu dan alirlar is bilmezler. sonra ne ecu ne atesleme sorunu biter Yutubede hep bozulan Laguna tamiri var. Hiç Laguna ile gezi seyehat videosu olmuyacak mı. İnsan bi yakıt tüketim testi yapar koyar. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yutubede hep bozulan Laguna tamiri var. Hiç Laguna ile gezi seyehat videosu olmuyacak mı. İnsan bi yakıt tüketim testi yapar koyar. gereksiz işler 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts