İçeriğe Yönlendir

Vw T-Cross Orjinal Teyp Flash Bellek Sorunu?

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Kamil

Aracı çalıştırınca(teyp açılınca yani) veya park halindeyken teyp'i açınca flash belleği çok geç okuyor veya hiç okumuyor ama flash belleği çıkartıp takınca sorunsuz okuyor. Araca her bindiğimde çıkar takmı yapıcam :)

64 gb flash belleği yeni aldım type c girişi var araç üzerinde sadece. Normal usb girişi yok.

Flash bellek kaynaklı bir sorunmudur acaba yoksa vw'nin yeni nesil orjinal teyplerinde olan bir durummu bu daha önce bu durumla karşılaşan oldumu hiç?

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Flash belleğin dosya sistemini(ntfs Fat exfat) değiştirip deneyebilirsin bazen işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Sermet Gündoğdu yazdı:

Flash belleğin dosya sistemini(ntfs Fat exfat) değiştirip deneyebilirsin bazen işe yarıyor.

ntfs teyplerde çalışmıyor yazıyor internette diye denemedim hiç. Şuan fat32 ama exfat'ı denemek aklımda gelmedi hiç bir deniyim gidip.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Uğur Kamil yazdı:

ntfs teyplerde çalışmıyor yazıyor internette diye denemedim hiç. Şuan fat32 ama exfat'ı denemek aklımda gelmedi hiç bir deniyim gidip.

Hızlı calısıyor.. Sen bi usb belleği kontrol et bence..

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Alpay Sumer yazdı:

Hızlı calısıyor.. Sen bi usb belleği kontrol et bence..

ntfs ve exfat seçeneği var sadece biçimlendirme kısmında. ntfs yapınca hiç okumuyor zaten.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

İşin ilgiç tarafı flash belleği teyp açıkken takınca tanıyıp müziği açması 2-3 sn sürüyor ama teyp kapaliyken takılıysa açılınca bazen 1 dk sürüyor tanıması bazende tanımıyor çıkarıp takınca tanıyor 2-3 sn yine.

type c flash bellekte herkezde bulunan birşey değil, sadece denemek içinde 1 tane daha farklı marka almak mantıklı gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Uğur Kamil yazdı:

ntfs ve exfat seçeneği var sadece biçimlendirme kısmında. ntfs yapınca hiç okumuyor zaten.

Cihaz fotosu paylas bakalim. farklımı ?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Güncel resmi yok elimde, ilandaki resmi bu. 

64gb olmasi sorun yapiyor olabilirmi acaba. 

Jettaya android teyp taktigimda 512 yada 1 tb flash takmistik arkadasin yurt disindan gelme oda benzer durum yapmıştı sonra 16 gb almıştım sorun çıkarmamıştı. 

x5_120003468647j.jpg

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Aynen hafızayı düşür problem olmaz, 2008de bana da olmuştu benzer bir problem. Elinde düşük hafızalı varsa dene

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Type c usb dönüştürücü alip eski flash bellegimle deniycem bugün. 

Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç

Ben golf mk6'da, özel bellek almıştım, seviye 10 gibi birşey diyordu araştırdığımda, aynı problemi böyle usb takınca çözmüştüm, aklınızda ossun

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Type c usb dönüştürücü alip 16 gb flash bellek taktim sorun çözüldü. 

Araç teyipleri belli bi gb tan sonrasini saglikli desteklemiyor sanirim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Uğur Kamil yazdı:

Type c usb dönüştürücü alip 16 gb flash bellek taktim sorun çözüldü. 

Araç teyipleri belli bi gb tan sonrasini saglikli desteklemiyor sanirim. 

Bana da benzeri olmuştu, aklına eserse çalışıyordu, bazen çalışmadığı bile olmuştu. Geçmiş olsun 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...