İçeriğe Yönlendir

Geceleri Sürünen İnternet

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Doğan Arşiray

telekomun kendi taşeronunu buldum, lanet olsun dedim komşuyuda organize edip 10 ar bin tl verip fiber optik kablo ve yanına da yeni bir telefon kablosu çektirttim. telekom durumu kaydetti ve fiber optik hizmeti için kutusunu koyacağını söyledi. 10 gün kadar sürermiş sonra abonelik yapılmalıymış.

ama:

bayram haftası boyunca 24 mbps olan hız, yine 3 mbps ye düştü iyimi... yine birisinin kartını bizimkinin yerine taktılar herhalde. belli kim yatırım filan yapan yok.

Mehmet Ozyurek yazdı:

superonline al kurtul.. 

bizim sistemde sadece tuknet ve turktelekom varmış. superonline yokmuş. teknisyen söyledi.

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Doğan Arşiray

şimdi efendim alel acele fiebr kablomuzu telekon kutusunun konacağı yerden evimizin alanının içindeki bir yere çektirmiştik. turktelekom gelmeyince, ben gidip sordum ne ayaksınız diye, ama hemen hatırladı bizi. dedilerki ana hatta arıza varmış, bizim iş emri olmasına rağmen zaten ana hat arızası olunca önce o yapılmalıymış.  hazirana kadar birşey olmazmış. eee dedim bana bayram ortasında kablo çektirttiniz nasıl olacak o. dedilerki ankara bahçelievlerdeki merkez bunlarla ilgileniyormuş, asvaltın bozuk olan yerde kazılması için izin lazımmış.  oraya dilekçe verecekmişiz. yahu bundan banane diyemiyrosun... neyse ben yanıma iki komşuyuda bu işe ortak etmiştim, kablo çekiminide telekomun kendi taşeronuna gayri resmi olarak yaptırtmıştım.  3 kişi sırada bekliyor olması 1 kişiden iyidir diye düşünüyorum. bu bizim  komşulardan birisi gidip dilekçe verdi. bakalım ne olacak.

bu arada bizim bağlantı hiç kesilmiyor iyimi. demekki bizim porta etiket yapıştırttılar, buna ellemeyin filan dediler.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Alptuğ Özcan yazdı:

Nasıl yani Ümitköy'de fiber mi yok:unsure2:

bahçelievler deki ana merkeze gidildi. müdür bizim burada backbone olmadığını 1.5 2 aya kadar belki  yapılabileceğini, sırayla yaptıklarını müstakil evlere götürmek yerine 100 dairelik apartmana hizmeti taşımanın daha mantıklı olduğunu söyledi. ki kendisi açısından süper haklı.  neremiz tam ki zaten... vdsl den şikayet edince, not aldı efendim yapacaklarmış. ben kasım aralık gibi hallolur diyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Doğan Arşiray yazdı:

bahçelievler deki ana merkeze gidildi. müdür bizim burada backbone olmadığını 1.5 2 aya kadar belki  yapılabileceğini, sırayla yaptıklarını müstakil evlere götürmek yerine 100 dairelik apartmana hizmeti taşımanın daha mantıklı olduğunu söyledi. ki kendisi açısından süper haklı.  neremiz tam ki zaten... vdsl den şikayet edince, not aldı efendim yapacaklarmış. ben kasım aralık gibi hallolur diyorum...

Ben olsam ortalığı yıkardım. Ne demek müstakil ev :kafa: 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Doğan Arşiray yazdı:

yıksam ne olur ki... ana hat yok belli ki. yemişler bizi.

Şatoya müstakil dedi diye yık demiştim

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mahmut Yıldız yazdı:

Şatoya müstakil dedi diye yık demiştim

haa tabi canım adamı uzakdoğu anadoluda bir yerde belediyede kantin envanter yöneticisi olarak görevlendirttirdik.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
(düzenlendi)
Fırat Önal yazdı:

Binanızda ttnet abonesi var ise ...

Köşkünüzde demek istedin sanırım :)

Pardon şato denmiş :kutlama:

tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...