Onur Demirci 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Merbalar hundai i20 2011 model otomatik aracimda bir haftada iki defa basima mars almama tekleme sorunuyla karsilastim.Anahtari kontaga takip cevirdigim an gır gır gırrrr sesi oluyor ve mars almiyor ancak yedinci sekizinci denemede mars alip calisiyor.Son 3 gundur ise hic bi sorun yok tek seferde calisiyor.Surekli yapmamakla beraber arada boyle bir sorun yasiyorum yardimlarinizi rica ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Merhaba, Marş basmadan evvel iki üç kere kontak açıp bekleyip kapatıp dener misiniz? Bakalım pompa yeterli basıncı üretebiliyor mu.. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Sani Gerşon yazdı: Merhaba, Marş basmadan evvel iki üç kere kontak açıp bekleyip kapatıp dener misiniz? Bakalım pompa yeterli basıncı üretebiliyor mu.. Merhaba dediginiz gibi yaptim 6.denemede calisti son iki gundurr sorunsuz her marsa bastigimzda ilk seferde calismaya basladi.Ama oyle zaman oluyorki altindi yedinci denemede calisiyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Akü ne durumda? Havalar soğudu, aküler için zorlu süreç başladı.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Geçtiğimiz hafta aynı sorunum vardı. Krank mili sensörü arızası çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Önce aku ölçüm sonra mars motoru kontrol. Sonra sensör ve pompa sistemine baktirin derim. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Cem Işık yazdı: Akü ne durumda? Havalar soğudu, aküler için zorlu süreç başladı.. Aku cok eski sayilmaz 1.5 sene oldu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Akü eski olsa 6 marş dayanmaz zaten. Bence sorun başka yerde. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts