İçeriğe Yönlendir

6 Ay, 6000 km kuralı

Mehmet DÖRT

Recommended Posts

Mehmet DÖRT

Merhabalar, sıfır bir araç aldığım zaman acil bir durumda 6 ayı doldurmadım ve 6000 km olmadı diyelim veya 6000km oldu fakat 6 ay dolmadı. Bu durumda aracımı satamaz mıyım? 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet DÖRT yazdı:

Merhabalar, sıfır bir araç aldığım zaman acil bir durumda 6 ayı doldurmadım ve 6000 km olmadı diyelim veya 6000km oldu fakat 6 ay dolmadı. Bu durumda aracımı satamaz mıyım? 

galeriniz mi var?

Yorum bağlantısı
Mehmet DÖRT
Çağlar Bayur yazdı:

galeriniz mi var?

Hayır galerici değilim. İlk defa sıfır araç aldım. Fakat bazı hesapların tutmama ihtimali var. Bu nedenle satıp satamayacağımı öğrenmeye çalışıyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Derya

Satarsınız. Noterde satış yapılırken, kanundan doğabilecek her türlü cezai işlemi kabul ettiğinize dair bir beyan alıp yapıyor bazı noterler. Ama asıl sorun güvenli ödeme sistemi buna müsade ediyor mu? Kardeşim 3 araç sattığı için cezasına katlanmayı kabul ettiği halde artık 4.aracı sistem sattırmıyor. Bir noter ile konuşup bilgi alın derim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet DÖRT yazdı:

Hayır galerici değilim. İlk defa sıfır araç aldım. Fakat bazı hesapların tutmama ihtimali var. Bu nedenle satıp satamayacağımı öğrenmeye çalışıyorum 

sorun yok, yıl içinde 3 araca kadar tekil şahıslar satabilir .ticari olarak arabadan kazanç sağlamıyorsanız. 4. aracı satamassınız evde bekler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...