Mehmet Cihat Pazartesi 13:15 Yazar Paylaş Pazartesi 13:15 Çağlar Bayur yazdı: ilginç bir nokta montaj sonrasında arka kapı açıklığı 80C ye çıktı mı? abi qashqainin ön kapı gergisinin boyu suzukinden kısa görünüyordu sökük vaziyette karşılaştırınca ama montajlayınca videodan kontrol ettim aynı gibi görünüyor bir değişiklik farketmedim ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:15 Paylaş Pazartesi 15:15 arkalar? kaşkayın en meşhur olduğu yerlerden biridir geniş açıklık Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Dün saat 05:12 Yazar Paylaş Dün saat 05:12 Çağlar Bayur yazdı: arkalar? kaşkayın en meşhur olduğu yerlerden biridir geniş açıklık abi arkalarıda değiştirdim ama öyle hiç kontrol etmedim arka gergiler önden uzun ama Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 19:52 Paylaş Dün saat 19:52 A.s. proje bitince malzeme listesini paylaşabilir misin? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Cihat yazdı: S.a. face de falan bi grup vardı caponlar paslı vitara üretip bize yollur falan diye direten, var mıymış sağ solda pas iyice bakılabilir Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: face de falan bi grup vardı caponlar paslı vitara üretip bize yollur falan diye direten, var mıymış sağ solda pas iyice bakılabilir şai de pas yok abi paslanma şikayeti koltuk iskeletleri ile alakalı idi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Gülmez yazdı: şai de pas yok abi paslanma şikayeti koltuk iskeletleri ile alakalı idi çok yakınen takip ettim de distribütmrün acizliği sonucu yayıldı işte Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çok yakınen takip ettim de distribütmrün acizliği sonucu yayıldı işte Benim araba eski olmasına rağmen koltuk iskeletinde pas görmedim altına ayak aydınlatma montajladım içinden monitörler için kablo geçirdim temizdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts