Mehmet Cihat Pazartesi 13:15 Yazar Paylaş Pazartesi 13:15 Çağlar Bayur yazdı: ilginç bir nokta montaj sonrasında arka kapı açıklığı 80C ye çıktı mı? abi qashqainin ön kapı gergisinin boyu suzukinden kısa görünüyordu sökük vaziyette karşılaştırınca ama montajlayınca videodan kontrol ettim aynı gibi görünüyor bir değişiklik farketmedim ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:15 Paylaş Pazartesi 15:15 arkalar? kaşkayın en meşhur olduğu yerlerden biridir geniş açıklık Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Salı 05:12 Yazar Paylaş Salı 05:12 Çağlar Bayur yazdı: arkalar? kaşkayın en meşhur olduğu yerlerden biridir geniş açıklık abi arkalarıda değiştirdim ama öyle hiç kontrol etmedim arka gergiler önden uzun ama Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 19:52 Paylaş Salı 19:52 A.s. proje bitince malzeme listesini paylaşabilir misin? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 10:22 Paylaş Çarşamba 10:22 Mehmet Cihat yazdı: S.a. face de falan bi grup vardı caponlar paslı vitara üretip bize yollur falan diye direten, var mıymış sağ solda pas iyice bakılabilir Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 10:57 Paylaş Çarşamba 10:57 Çağlar Bayur yazdı: face de falan bi grup vardı caponlar paslı vitara üretip bize yollur falan diye direten, var mıymış sağ solda pas iyice bakılabilir şai de pas yok abi paslanma şikayeti koltuk iskeletleri ile alakalı idi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 13:20 Paylaş Çarşamba 13:20 Ali Gülmez yazdı: şai de pas yok abi paslanma şikayeti koltuk iskeletleri ile alakalı idi çok yakınen takip ettim de distribütmrün acizliği sonucu yayıldı işte Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Çarşamba 20:05 Yazar Paylaş Çarşamba 20:05 Çağlar Bayur yazdı: çok yakınen takip ettim de distribütmrün acizliği sonucu yayıldı işte Benim araba eski olmasına rağmen koltuk iskeletinde pas görmedim altına ayak aydınlatma montajladım içinden monitörler için kablo geçirdim temizdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Perşembe 19:48 Yazar Paylaş Perşembe 19:48 Resimler 3 saniye pozlamayla çekilmiştir normal çekersem ışıklar görünmüyor malesef. Yorumlarınızı bekliyorum 3 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Perşembe 20:09 Paylaş Perşembe 20:09 Başka renk olsa daha mi çok yakisir idi sanki. Kırmızı çok abartı geldi bana hocam. Sevemedim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 20:12 Paylaş Perşembe 20:12 soluk ise bence iş görecektir. parlak olmaması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Cuma 06:47 Yazar Paylaş Cuma 06:47 Doğan Arşiray yazdı: soluk ise bence iş görecektir. parlak olmaması lazım. bayağı soluk abi telefonda manuel modu bulupta kendim ayarlayamadım bi türlü fotoğrafın pozlama süresini Serdar Göktaş yazdı: Başka renk olsa daha mi çok yakisir idi sanki. Kırmızı çok abartı geldi bana hocam. Sevemedim tüm paneller aynı renk olsun istedim her yerde kırmızı kullanmış fabrika şimdi mavi filan trabzonspor gibi durur yanında 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Cuma 18:33 Yazar Paylaş Cuma 18:33 Bildiğiniz gibi arabayı komple soymuştum arka çamurluklarda yalıtımın Y si bile yoktu. Arabanın orjinal yalıtımına TAKVİYE yapmak istedim sadece. Kullandığım malzemeler Noise off marka 2mm bitümlü yalıtım malzemesi, 6 mm yapışkanlı kauçuk ve düz zeminler için ekstra 13 mm ses bariyerli keçe. Yapacaklara tavsiye ben hem metal yüzeylerde hemde trim iç yüzeylerinde 6 mm kauçuk kullandığımdan trimleri oturturken bir miktar zorluk yaşadım. Bir daha yapıyor olsam trimleri kaplamak yerine metal yüzeyleri komple kaplamayı tercih edebilirdim. 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:24 Paylaş Dün saat 09:24 vesile ile bu tip malzemeler aslında direkt sesi değil titreşimi azaltarak sesi azaltır, yani metal kısma uygulanır, hatta komple kaplanması ile belli titreşim bölgelerinin kaplanması aynı sonucu verir, titreşim bölgelerini biz tespit edemeyiz, bazı araçlar için test edilip yapıştırma bölgesi şeması ile halinde satılan kitler var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts