Çağlar Bayur 20 Kasım 2025 Paylaş 20 Kasım 2025 en mantıklı araçlar arasında şu an 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Kasım 2025 Paylaş 21 Kasım 2025 Çağlar Bayur yazdı: doğrudan tanktan satış , bim gibi olmuş bu iş bom da olabilir 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2025 Paylaş 21 Kasım 2025 Çağlar Bayur yazdı: kedi fare vb. sirkeli bez koyun motor bölümüne Sirke eğer varsa büyüyü de bozuyor. 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2025 Paylaş 22 Kasım 2025 Mehmet Ozyurek yazdı: Kardeşim hepsini toptan okudum. hakkını helal et Çok güzel olmuş eline sağlık.. Ben etmem Çağlar Bayur yazdı: kedi fare vb. sirkeli bez koyun motor bölümüne Nasıl yanaşcam ben? Hüseyin Sönmez yazdı: Sirke eğer varsa büyüyü de bozuyor. Ses sisteMiMe çökmek isteyenlerden de korurmu syn şıhım? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Kasım 2025 Paylaş 22 Kasım 2025 Servet Aydın yazdı: Ses sisteMiMe çökmek isteyenlerden de korurmu syn şıhım? Onun çaresi ver kurtul. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2025 Paylaş 22 Kasım 2025 Metin Uzunoğlu yazdı: Onun çaresi ver kurtul. Abi ne var ne yok çöktüler. Bi donum kaldı 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Kasım 2025 Paylaş 22 Kasım 2025 Servet Aydın yazdı: Abi ne var ne yok çöktüler. Bi donum kaldı Bence tekrar kontrol et 6 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2025 Paylaş 22 Kasım 2025 Önder Özcan yazdı: Bence tekrar kontrol et Bu ekip komple bende an itibariyle. Balkonda yatıyom neme lazım 3 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2025 Paylaş 23 Kasım 2025 Servet Aydın yazdı: Abi ne var ne yok çöktüler. Bi donum kaldı görmedik öle bişi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Kasım 2025 Paylaş 24 Kasım 2025 Servet Aydın yazdı: Ses sisteMiMe çökmek isteyenlerden de korurmu syn şıhım? Her türlü 'müsibet'ten korur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kimin kime muhtaç olacağı hiç belli olmuyor bu dünyada Bir sabah aniden akü aramızdan ayrıldı takviye ile çalıştı bir iki günde sorunsuz kullandım ama marş sesi çok cansızdı o yüzden içim rahat etmedi varta agm akü aldım. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Akü Jump starter her eve lazım. abi pilleri dandik ya güzel bir pil bulursam kendim yapacağım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Kayınbiraderin 4 çeker Tiguan ı var. Clio için bu ne böyle bisiklet motoru var ben bunu benim arabanın bagajinda gezdiririm falan diyordu hanıma. Birgun akü bitmiş Tiguan in, sen bagajında taşırsın ama bende 1.0 la böyle basarım (elektriği) dedim 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts