Sani Gerşon Salı 23:13 Paylaş Salı 23:13 Oğuzkan Işık yazdı: turuncu camlı olacak diyorlar Cama değil de, rengine laf ediyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 06:35 Paylaş Çarşamba 06:35 Sani Gerşon yazdı: Cama değil de, rengine laf ediyor olabilir mi? Geçen bir arkadaş kaldı abi. Sinyal ampül cam rengi yönetmeliğe uygun değil gibi bişey yazmışlardı. Amber rengi olacakmış camı Çağlar Bayur yazdı: osram ın halojen ampülü h7 ile kalmıştım ama diadem le geçiyorum henüz ona da laf etmesinler 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce geçen sene hepsiburadadan kapı eşikleri için bir koruma bandı almıştım bugün montajı kısmet oldu ancak. malzeme bu. buda montajlanmış hali. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Cihat yazdı: geçen sene hepsiburadadan kapı eşikleri için bir koruma bandı almıştım bugün montajı kısmet oldu ancak. malzeme bu. buda montajlanmış hali. Bana da lazım böyle birşey. Kenarlardan kalkma vs yapacak mı acaba ? Yapışma kuvveti nasıl sence ? Çocuk inip binerken sürtüyor ayaklarını hemen aşınır mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts