Sani Gerşon 19 Mayıs Paylaş 19 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: turuncu camlı olacak diyorlar Cama değil de, rengine laf ediyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Cama değil de, rengine laf ediyor olabilir mi? Geçen bir arkadaş kaldı abi. Sinyal ampül cam rengi yönetmeliğe uygun değil gibi bişey yazmışlardı. Amber rengi olacakmış camı Çağlar Bayur yazdı: osram ın halojen ampülü h7 ile kalmıştım ama diadem le geçiyorum henüz ona da laf etmesinler 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs geçen sene hepsiburadadan kapı eşikleri için bir koruma bandı almıştım bugün montajı kısmet oldu ancak. malzeme bu. buda montajlanmış hali. 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Mehmet Cihat yazdı: geçen sene hepsiburadadan kapı eşikleri için bir koruma bandı almıştım bugün montajı kısmet oldu ancak. malzeme bu. buda montajlanmış hali. Bana da lazım böyle birşey. Kenarlardan kalkma vs yapacak mı acaba ? Yapışma kuvveti nasıl sence ? Çocuk inip binerken sürtüyor ayaklarını hemen aşınır mı? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Bana da lazım böyle birşey. Kenarlardan kalkma vs yapacak mı acaba ? Yapışma kuvveti nasıl sence ? Çocuk inip binerken sürtüyor ayaklarını hemen aşınır mı? Logo üstü siyah bant aldım tazyikli suyla bile bir şey olmadı. Teknoloji gelişmiş bir şey olmuyor bantlara.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Logo üstü siyah bant aldım tazyikli suyla bile bir şey olmadı. Teknoloji gelişmiş bir şey olmuyor bantlara.. Kapı eşikleri püzürlü bir yüzeye sahip olduğu için biraz daha açılmaya meyilli oluyor abi. Egeanın kapı eşiklerine ppf kaplamıştım. Bir süre sonra açılmaya başladı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs soru: vites in yanındaki prnd nin altında farlara bağlı yanan aydınlatma var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: soru: vites in yanındaki prnd nin altında farlara bağlı yanan aydınlatma var mı ? Var abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Kapı eşikleri püzürlü bir yüzeye sahip olduğu için biraz daha açılmaya meyilli oluyor abi. Egeanın kapı eşiklerine ppf kaplamıştım. Bir süre sonra açılmaya başladı biraz kullanayım güncelleme yaparım ufak bi tatil yaptık üstüne bastılar baya ama bişey yok şimdilik. gerçi bantta 2-3 kere daha uygulama yapacak kadar bant kaldı. Bayram haftası orduya gittim vitara ile. 2 çocuk hanım ve ufak bir bagaj ile. bazen klima açmak zorunda kaldım Gümüşhane ne kadar serinse Ordu o kadar sıcaktı Biraz park sorunu yaşadık aşırı kalabalıktı ama orduyu genel olarak sevdim güzel bir şehir. Yakıtımı bu sefer litre bazında hesaplayamadım fişleri yıkamacı atmış ama hesap makinesinde yaptığım hesaptan kmde 2.25 kr tükettiğimi hesaplamıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts