Erhan Doruk 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Kesin tecrübesi olan vardır diyerek sormak istedim. Bizim ufaklık 8 yaşında ve piyano kursuna başladı. Evde çalışmalara devam etmesi için piyano bakmaya başladım, marka model çok fazla. Öğretmen akustik olmasın , ayaklı olsun dedi sadece. Yamaha , kawai , fenix, cosmos, herman.... Ne almalı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 (düzenlendi) Akustik piyano çeşitleri, dijital piyanolardan farklı olarak daha doğal ve güzel bir tınıya sahiptir. Yani akustik piyano ve dijital piyano arasındaki fark akustik piyanoların daha mekanik olmayan ve doğal bir tınıya sahip olmasıdır. Her zaman akustik piyano sesi çok daha etkileyici bir sese sahiptir. dedi gagıl lakin veliye 450 kg piyano al diyemeyeceği için, elektronik demiştir. musiki açıdan bakınca olmaz, öğretmen öğrenci kaybeder 13 Aralık 2024 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Balıkesir Edremit Berk Müzik benim kayınbiraderim Caner arayın yardımcı olur her türlü. Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Bizde klavye var, oradan devam ediyoruz. Severek devam ediyor. Yüksek maliyet ama gelecek vaat ederse almayı planlıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Benim kızım da geçen yıl başladı. Casio tuş hassasiyeti olan bir klavye önerdi öğretmenimiz onu aldık. Eğer ileride iyice ilerlerse piyano alabiliriz. O yüzden bununla başlasın istedik. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Erhan Doruk yazdı: Kesin tecrübesi olan vardır diyerek sormak istedim. Bizim ufaklık 8 yaşında ve piyano kursuna başladı. Evde çalışmalara devam etmesi için piyano bakmaya başladım, marka model çok fazla. Öğretmen akustik olmasın , ayaklı olsun dedi sadece. Yamaha , kawai , fenix, cosmos, herman.... Ne almalı? ayaklı olmasına ne gerek var? dersler uzun süre devam edecekse alınabilecek en iyi aleti almalı. bu bir heves ise başlangıç için casio cts1 alınabilir. başka aletler zaman ve para kaybı olur. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Ayni konu sanki daha önce de açılmıştı, orada birkaç tavsiye vardı. O konuyu bulabilirseniz oradaki tavsiyeleri de inceleyebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 13 Aralık 2024 Yazar Paylaş 13 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: ayaklı olmasına ne gerek var? dersler uzun süre devam edecekse alınabilecek en iyi aleti almalı. bu bir heves ise başlangıç için casio cts1 alınabilir. başka aletler zaman ve para kaybı olur. Pek heves gibi durmuyor, 2 derse gitti, ciddi bir öğrenme isteği var ve hızlı gelişiyor. Şöyle bir şey bakacağım sanırım https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-kawai-es110-dijital-piyano-1204150960/detay/ Yorum bağlantısı
Emre Demir 13 Aralık 2024 Paylaş 13 Aralık 2024 Kurs ve öğretmen ; Kawaii kdp75 başlangıç için ideal dediler. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Aralık 2024 Yazar Paylaş 15 Aralık 2024 Sahibinden de denk gelince garantisi devam eden Kawai KDP 120 aldım. Es ile Kdp serisi arasında ciddi özellik farkı var. Kdp de öğretmenlerin en çok önerdiği seri olduğundan ikinci eli hızlı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts